Harry herceg szerette volna megóvni feleségét a bántó kommentek alapján írt cikkektől, és ezért konkrét lépéseket is tett. Most azonban valami furcsa dolog történt.

Kapcsolódó: Mi történik? Megijedtek az emberek III. Károly király első hivatalos portréjáról: „Olyan, mint egy horrorfilm”

Harry herceg, nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy egy párt alkot az amerikai színésznővel, aki ráadásul elvált, tehát több szempontból sem feltétlenül monarchia-kompatibilis a brit bulvármédia szerint, nyilatkozatot adott ki a sajtó ellen. Mivel számos sz*xista és rasszista írás látott napvilágot Meghan Markle-ről.

Kapcsolódó: Vilmos őrültnek tartja Katalint, amiért ezt csinálja: Képtelen megérteni felesége furcsa szokását

A nyilatkozatot a Kensington-palota egykori kommunikációs titkára, Jason Knauf tette közzé Harry herceg nevében, pár nappal azt követően, hogy kitudódott a kapcsolatuk.

Kapcsolódó: A rákkal küzdő Katalint és Vilmost súlyosan megsértették Harryék: Tapintatlanok voltak velük a királyi szakértő szerint

Ez a nyilatkozat aztán évekig volt éles a királyi család hivatalos weboldalán, annak ellenére, hogy Károly király (akkoriban még herceg) és Vilmos herceg nagyon dühösek voltak miatta. Majd titokzatos módon, mintha csak felszívódott volna az éterben, hirtelen eltűnt. A Mirror szerint valamikor 2023 december 3-a és 10-e között törölhették azt – írja a Glamour.

Forrás: naphire.hu