A walesi hercegné hónapokkal ezelőtt közölte a nyilvánossággal, hogy daganatos betegség miatt egy időre teljesen elvonul a nagyvilág elől.

Kapcsolódó: Váratlan fordulat: Károly király meghívta Harryt és Meghant a Balmoralba, Kamilla már előre retteg a következményektől

Hősies küzdelem a betegséggel

Noha olykor-olykor elhagyja rezidenciáját, és az átlagemberek közé lép, az utóbbi időben mégis szinte teljes elszigeteltségben éli mindennapjait Katalin walesi hercegné. A brit királyi család legnépszerűbb és legtöbbet szereplő tagjáról hónapokkal ezelőtt derült ki, hogy – apósához, III. Károlyhoz hasonlóan – daganatos betegséggel küzd. Vilmos herceg a legfőbb támasza de óriási segítséget nyújt számára édesanyja, Carole Elizabeth Middleton is, aki újabban rengeteg időt tölt lányával. Sajnos az utóbbi időben egyre több jel utal arra, hogy súlyosbodhatott Katalin állapota: ismert, hogy a hercegné a király tiszteletére rendezett – június közepén esedékes – rendezvényen sem vesz részt, de nem ez az egyetlen körülmény, mely kétségbeejti a népet.

Kapcsolódó: A rákos hercegné súlyos üzenetet küldött Harry és Meghan számára

A szóbeszédek szerint Katalin nehezen viseli a kemoterápia mellékhatásait: az utóbbi időben rengeteget fogyott, és szűnni nem akaró hányinger gyötri – állítják a bennfentesek.

A jelek szerint Vilmos walesi herceget is megviseli. A házaspár állítólag úgy döntött, hogy gyermekeiket nem tájékoztatják Katalin állapotának – remélhetőleg csupán átmeneti – romlásáról.

Kapcsolódó: Borzalmasnak tartja a szakértő, amit Meghan és Harry a gyerekeikkel művel: Ennek később még meg lesz az ára

Mivel érdemelték ezt a sorscsapást?

Amaia Arrieta, aki többször öltöztette a házaspár gyermekeit, a következőt nyilatkozta Katalinék küzdelméről: „Egyszerűen megszakad a szívem. Azt hiszem, a poklok poklán mennek most keresztül.”

Hogy Katalin mikor fog visszatérni a nyilvánosság elé, arról egyelőre semmi biztosat nem tudhatunk, de úgy hírlik, a hercegné továbbra is bízik a mielőbbi gyógyulásban, s bizakodva tekint a közeljövőre.

Forrás: Femcafe.hu