Károly király számára a legfontosabb most a nyugalom. Kamilla királyné viszont aggódik, hogy a családi viszályok árthatnak a király gyógyulási folyamatában.

Károly király úgy döntött, hogy idén nyáron is meghívja Harry herceget és Meghan Markle-t Balmoralba. A brit uralkodó tavaly is így tett, ám akkor a házaspár ezt visszautasította. Kamilla királyné azonban retteg attól, hogy mi fog történni a családi találkozón.

Kapcsolódó: Kitálalt Harry herceg és Meghan esküvői fotósa: Lesújtó véleménnyel van a hercegi pár nagy napjáról

Kamilla királyné nehéz helyzetben van

Károly király idén is Skóciában tervezi tölteni a nyár nagy részét, és ilyenkor sok családtagot meghív magához. Egy királyi szakértő szerint azonban Harry és Meghan ismét nemleges választ fog adni a meghívásra. Tom Quinn úgy látja, hogy a házaspár szabadkozni fog. A szakértő szerint azonban Kamilla királyné mindkét lehetőség esetén ki fog borulni.

Ha Harry és Meghan ellátogatnak Skóciába, akkor attól fog félni, milyen dolgok kerülnek majd felszínre, ha pedig elutasítják a brit uralkodót, akkor pedig imádott férje egészségéért fog aggódni, hiszen az elutasítás megviselheti az uralkodót. Károly király rákbetegséggel küzd, és bár már jobban van, még mindig sok pihenésre és nyugalomra van szüksége.

Kamilla rettegni fog mindentől, ami veszélybe sodorhatja a férje nyugalmát.

Kapcsolódó: „Nem fogadjuk el a meztelenséget a kultúránkban” – Kiosztotta Meghan Markle-t a nigériai first lady

HARRY HERCEGNEK HIÁNYZIK KATALIN HERCEGNÉ

Kapcsolódó: Irtózatos botrány kerekedett a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

Tom Quinn szerint egyébként Harry herceg szívesen találkozna Katalin hercegnével, ugyanis aggódik a sógornőjéért, mióta tudja, hogy szintén rákbetegséggel küzd. Köztudott bár, hogy Katalin és Harry rendkívül jó viszonyt ápolnak, de a találkozó alkalmával a bátyját, Vilmos herceget sem tudná elkerülni. A két fivér azonban jelenleg nem kíváncsi egymásra. Károly király tavaly májusi koronázásán látták őket utoljára együtt, de akkor sem beszéltek.

Forrás: elle.hu