Megszólalt Harry herceg és Meghan esküvői fotósa, és kínos részleteket közölt a nyilvánossággal.

Harry herceg és Meghan hercegné esküvője

Harry herceg és Meghan hercegné 2018-ban, egy világraszóló esküvő keretei között kötötték össze életüket hivatalosan is. A fiatal pár a windsori kastély impozáns Szent György-kápolnájában tartotta meg a ceremóniát.

Kapcsolódó: Vilmos őrültnek tartja Katalint, amiért ezt csinálja: Képtelen megérteni felesége furcsa szokását

A nagy napról most Arthur Edwards esküvői fotós árult el kellemetlen információkat. Mint mondta: Harry herceg alaposan megnehezítette a dolgát a nagy napon. Edwards nem kertelt,

a hercegi pár esküvőjét szánalmasnak és nyomorúságosnak titulálta.

A The Sunnak a fotós elmondta, Harry herceg egész nap stresszes volt, és minden erejével azon dolgozott, hogy a sajtót minél távolabb tartsa maguktól, az esküvőre alig figyelt.

Kapcsolódó: Valami nem stimmel Harry és Meghan körül: Sötét titokra derült fény

Most már elmondhatom, ez volt a legrosszabb királyi esküvő, amin valaha részt vettem.

– idézte a brit lap a fotóst. Az ifjú pár szerinte a fotósokkal sem bánt kesztyűs kézzel, gyakran elfordították a fejüket, és direkt úgy helyezkedtek, hogy az ne kedvezzen a fényképészeknek.

Kapcsolódó: A rákkal küzdő Katalint és Vilmost súlyosan megsértették Harryék: Tapintatlanok voltak velük a királyi szakértő szerint

A fotós szerint Harry herceg máig dühös a brit sajtóra, amiért negatív dolgok is megjelentek feleségéről, ezért nem volt együttműködő a sajtó fotósaival, és így büntette őket a nagy napon.

Forrás: femina.hu