éAnnak ellenére, hogy Károly és a brit uralkodói család tagjai nem kaptak meghívót a kis Lilibet harmadik születésnapi partijára, a király kedves gesztussal kedveskedne legkisebb unokájának.

Kapcsolódó: Irtózatos botrány kerekedett a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

Ma született Károly király legkisebb unokája

Lilibet hercegnő ma ünnepli a harmadik születésnapját, ám a kislány partiját Harry-ék már a múlt hétvégén megtartotta az USA-ban a Mirror szerint. A bulira a kaliforniai Montecitóban került sor, a partira pedig a legközelebbi barátaikat hívták meg. Volt azonban néhány híresség is, akik tiszteletüket tették a szóbeszéd szerint, például Katy Perry és Orlando Bloom, valamint a sztárpár lánya, Daisy, aki csak néhány hónappal idősebb Lilibetnél.

Kapcsolódó: Váratlan fordulat: Károly király meghívta Harryt és Meghant a Balmoralba, Kamilla már előre retteg a következményektől

A királyi család kimarad Harry-ék fontos napjaikból

Azonban a királyi család tagjai nem kaptak meghívót Lilibet partijára, így Károlynak lehetősge sem volt, hogy újra találkozzon unokájával. A kislányt összesen egyszer látta a néhai Erzsébet királynő platina jubileumán. Az uralkodó ennek ellenére mégis egy különleges ajándékkal készül a kis hercegnőnek, de csak akkor, ha a viszály a család és Harryék közt örökre véget ér.

Tom Quinn királyi szakértő szerint Károly számon tartja Lilibet születésnapját, és ajándékot is küldött unokájának, méghozzá egy kedves üzenettel együtt:

Lilibeth Diana/lecturas.com

Kapcsolódó: A rákos hercegné súlyos üzenetet küldött Harry és Meghan számára

Az uralkodó egy különleges meglepetést tartogat Lilibetnek arra az esetre, ha a családi viszály rendeződne a palota és a sussexiek között.

III. Károly fortélyos módon köszöntené a kishercegnőt

Egyszer Károly egy gyönyörű, kézzel készített, fából faragott hintát adott Györgynek, melybe a herceg nevét is belefaragták. A király azt tervezi, hogy valami hasonlót ad majd Lilibetnek is, de nem idén. Addig nem, amíg a dráma nem csillapodik Harry és Meghan, valamint Károly, Vilmos, Kamilla és Katalin között

– vélekedik Quinn.

Forrás:femcafe.hu