A Kossuth díjas előadóművész nem bírta cérnával. Varga Judit egy régi posztjához odakommentelte, hogy a miniszter nagyon hiányzik a közéletből.

Kapcsolódó: Nem tud túllépni a szakításon? Bochkor Gábor még mindig hordja a Várkonyi Andreától kapott nyakláncot (+Fotó)

Varga Judit régi posztjához kommentelt

Varga Judit még 2020-ban posztolt egy humoros szöveget, amikor a Magyarországot bíráló George Clooney-val szóváltásba keveredett, és az álomférfi szerepét vivő hírességet – a színész ikonikus kávés reklámjára hivatkozva elhívta egy feketére.

A képen Varga Judit és volt férje, Magyar Péter látható, amint épp mennek valahová. Az azóta visszavonult miniszter a fotóhoz azt írta:

„Humor nélkül lehet élni, de nem érdemes A Clooney-ügy kapcsán rengeteg mém és vicces rajz készült. Mi otthon ezen nevettünk a legtöbbet. “Több, mint testőr” A mostani nehéz napokban az összefogás mellett talán még az eddigieknél is nagyobb szükségünk van egymás mosolyára”

Kapcsolódó: Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, Zitát: Szokatlan fotót posztolt kedveséről a miniszter

A Porpeller most kiszúrta, hogy szerda este Nagy Feró, a Beatrice frontembere váratlanul hozzászólt ehhez a bejegyzéshez:

„Judit!!!!! Nagyon hiányzol”

– írta az énekes.

A szóban forgó kép kikerülése óta sok minden történt a közéletben, többek között Varga Judit igazságügyi miniszter lemondott, és exférje, Magyar Péter pedig politikai babérokra tört. Ám úgy látszik Nagy Ferót ez nem zavarja, és visszasírja a régmúlt időket.

Kapcsolódó: Varga Judit új szerelmével Balatonhenyére költözhet: A 127 fős faluban gyakran látják biciklizni, sőt egy birkát is vásároltak

Forrás: atv.hu