Harry herceg nemrég megosztott egy szívszorító pillanatot, amikor úgy érezte valójában mindenki ellene van, senkire sem számíthat igazán.

Kapcsolódó: A rákos hercegné súlyos üzenetet küldött Harry és Meghan számára

Rendkívül kibabráltak Harry-vel

A herceg elmesélte, hogy kijött róla egy hétoldalas újságcikk, amelyben kábítószerrel való visszaélésekkel vádolták. A Spare című memoárjában Harry részletezte a 2002. januári cikket, amit a címlapon „Harry drogos szégyene” címmel közölték. Az írást hazugságnak titulálta, és rendkívül felháborodott azon, hogy drogosnak állítják be, aki még rehabilitáción is volt.

Harry azt állította, hogy egy újságíró néhány fotót is készített róla, amelyeken egy külvárosi rehabilitációs központban járt hónapokkal korábban. Harry azonban nem rehabilitáción volt, hanem jótékonysági munka miatt ment oda. Az újságíró mégis visszaélt a képekkel és így tálalta a történetet.

Kapcsolódó: Károly király egyszerre húzhatja ki a gyufát fiánál és öccsénél: Ezzel a lépésével még inkább elszabadulhat a családi viszály

„Rosszul lettem, elborzadtam, elképzeltem, hogy mindenki, minden honfitársam olvassa ezeket, és elhiszi az egészet” – folytatta a herceg.

Kapcsolódó: Irtózatos botrány kerekedett a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

Nagyon rosszul érintette az ügy

Még azon is tűnődött, hogy apja, III. Károly és Kamilla szerepet játszhattak-e pletykák terjesztésében, emiatt pedig még inkább fájt a szíve. Bár Vilmos támogatta Harry-t, azonban a herceg bevallotta, hogy testvére nem vette komolyan a szenvedését, és azt mondta neki, hogy a múlton semmi sem változtathat. Ezeket a pillanatokat pedig az évek alatt is nehezen felejti a herceg, aki mai napig sértettnek érzi magát.

Forrás: blikk.ruzs.hu