Bár azt nem tudni, folytatták-e útjukat közösen, mindenesetre Sipos Péter és Azahriah a reptéren állt össze egy közös kép erejéig. Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja a tőle megszokott, humoros hangnemben tett közzé erről egy posztot. Elmondása szerint Azahriah szeretett volna egy közös képet vele.

Olvasd el ezt is: Lagzi Lajcsi megnyugodhat? Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 29 évvel idősebb milliárdos új szerelmével

Azahriah-val találkozott Sipos Péter

Sipos Tomi testvére, Sipos Peti hasonlóan szarkasztikus humorral rendelkezik, de ha kell, őszintén elmondja a véleményét különféle témákban is. Nemrég például azt nehezményezte, hogy milyen alacsony színvonalúak a mai tehetségkutatók, illetve kik vezetnek műsorokat.

Az énekes most a reptérről posztolt, ahol nem mással futott össze, mint sokak nagy kedvencével, Azahriah-val, majd – sajátos stílusában – azt állította a közös képükről, hogy a fiatal előadó akart vele, mint sztárral, fotózkodni.

Ez a szimpatikus fiatalember szeretett volna egy sztárral fotózkodni a reptéren. Valami Azphirin néven mutatkozott be, de tudott magyarul

– írta poénosan a szelfijükhöz.

Kapcsolódó: Tóth Gabi sírva mesélte el, hogy elvesztette édesanyját új szerelme miatt

A saját együttesük nevére is reflektált a humorista, miszerint az Irigy Hónaljmirigy eredetileg egy szilveszteri poénnak és egy egyestés fellépésre tervezett csapatnak indult, ám a mai napig híresek a paródiáikról. A Sipos fivérek egyik tagja, Tomi pár hónapja lerántotta a leplet arról, hogy valójában ő is osztja sokak véleményét, miszerint nem jó az együttes neve, de ez maradt rajtuk 1990 után:

Ez egy furcsa név, de van magyarázata. Ez a csapat egyetlen egy estére alakult, 90 szilveszterére és úgy volt, hogy január 1-jétől nem is megy tovább. Éppen ezért nem volt nagy megfejtés, hogy milyen nevet válasszunk, hogy jól skandálható legyen és jól hangozzon. A lehető legnagyobb hülyeség, amely azon az estén valakinek eszébe jutott a koncert előtti három percben, az lett – idézte fel, elárulva, hogy Szigeti Ferencnek köszönhető az eredetileg poénból kitalált név.

Gondolta volna? Szörnyűnek találja a nevüket az Irigy Hónaljmirigy tagja

Sipos Péter/Blikk.hu

Forrás: blikk.hu

Kiemelt kép: RTL