Közeli ismerős árulta el a fiatal lányról a családi titkot, pár hónap múlva Lajcsi is megtudja.

Óriási a boldogság Galambos Boglárka életében

A 23 éves lányra rátalált a szerelem, egy jóképű, sármos, milliárdos férfi személyében. Hiába a közöttük lévő 29 év különbség, úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk stabilabb, mint azt bárki hitte volna. Most egy hozzájuk közel álló ismerős mesélt el részleteket a kapcsolatukról, amit egyébként nagyon óvnak a nyilvánosságtól.

Kapcsolódó: Idegösszeomlást kapott Lagzi Lajcsi, testvére mégsem titkolózik: Minden ereje elhagyta a Dáridó sztárját

Mindketten a divatszakmában dolgoznak, így ebben is remekül megértik egymást, de nagyon figyelnek arra, hogy a munka mellett a magánéletükre is legyen idejük. Sokat utazgatnak, ahogy az ismerős mondta, ott nem ismerik fel őket és nyugodtan tudnak romantikázni.

Kapcsolódó: Megszólalt Galambos Lajcsi: Ez a véleménye lányának kapcsolatáról a milliárdos Csipak Péterrel

Az esküvővel várna, míg Lagzi Lajcsi kijön a börtönből

A pletykák szerint a turbékoló pár már az esküvőt tervezgeti. Ennek azonban még egy ideig komoly akadálya van: Bogi a házassággal mindenképpen szeretné megvárni édesapját, Galambos Lajost, akinek elutasították igényét a hamarabb szabadulásra, így még 10 hónapig várniuk kell a nagy nappal.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Szeretné édesapjával átbeszélni új kapcsolatát

Édesapja szabadulása után Bogi szeretné vele átbeszélni új kapcsolatát, mivel nagyon jó a viszonyuk, mindent megosztanak egymással és ezt mindenképpen azelőtt szeretné megtenni, mielőtt egy komolyabb mérföldkőhöz érne a kapcsolatuk.

Az is biztos, hogy Boglárka nagyon szereti a gyerekeket, így biztosan szeretne majd édesanya is lenni, ebben pedig úgy tűnik, Csipak Péter is támogatja. A neve elhallgatását kérő ismerősük szerint nincs közöttük vita, vagy súrlódás, így bátran vághatnak bele a családalapításba.

Lehetséges, hogy a pár csak erre a beszélgetésre vár és utána máris szintet lépnek majd.

Mint írtuk, a napokban röppent fel a hír, miszerint a várva várt szabadulás még várat magára Lagzi Lajcsi ügyében. A bíróság döntése rendkívül megrendítette Galambos Lajost és családját, hisz Boglárka és a család többi tagja már nagyon várta a mulatós szabadulását.