Terítéken a megjelenés.

Havas Henrik egyetemi tanár, újságíró, író Dénes Robertával, a 33 évig stewardessként dolgozó „nyugdíjas influenszerrel” beszélgetett egy podcastban a Youtube-on.

Kapcsolódó: Mégsem költözik a Balatonra Varga Judit, helyette Budapesten vettek egy 200 milliós ingatlant párjával

Dénes Roberta kendőzetlenül nyilatkozott a politikusok megjelenéséről, és közölte, szerinte az egyetlen vállalható külsejű fideszes politikus Lázár János öltözékileg, akit „sunyi rókának” nevezett, éppen emiatt. Majd szóba került Varga Judit bukott igazságügyi miniszter párcseréje is, aki Magyar Péter után Windisch László, az állami számvevőszék elnökének a kedvese lett.

Kapcsolódó: Varga Judit szerelmével kétkezi munkába kezdett: „Elég volt abból, hogy nincs eredménye annak, amit csinálok”

Havas Henrik és Dénes Roberta között érdekes párbeszéd zajlott a témában:

– „Varga Judit új barátja” – kezdte Havas.

„Hát az milyen cuki pofa”- D.R.

A Varga Judit?” -H.H.

„Hogy néz ki? Hát milyen csere ez?” -D.R.

Majd Havas nevetésben tört ki, és így folytatta:

„Ja hogy az új, a Windisch, az állami.”

„Hát hogy néz ki?” – reagált Dénes Roberta.

A kommentelők nem hagyták szó nélkül a Varga Judit új párjának külsejére tett megjegyzéseket, illetve elmondták véleményüket arról, hogy jól döntött-e vajon Varga az új választottját illetően:

A teljes videót itt tudod megtekinteni:

A kiemelt részletet pedig itt:

Mint ismert, Varga Judit februárban, a kegyelmi botrányt követően lemondott igazságügyi miniszter, a politikai babérokra törő Magyar Péter volt felesége. Varga jelenlegi párja, Windisch László az állami számvevőszék elnöke, akivel a legfrissebb hírek szerint asztalos céget alapítottak, hiszen Varga régi vágyát megvalósítva asztalosként szeretne dolgozni a jövőben. Ám nem csupán mezei, kétkezi munkára vállalkozott, hiszen nemrég alapított cége ugyanis rögtön egy 77 millió forintos közbeszerzési megbízást nyert el.