Szeretné látni, hogy amit csinál, annak van eredménye.

A szerelmesek asztaloscéget alapítottak

Picidae Famíves Kft. néven asztaloscéget hozott létre Varga Judit és párja, Windisch László, az Állami Számvevőszék elnöke június 21-én

– írja a Telex.

Kapcsolódó: Varga Judit új szerelmével Balatonhenyére költözhet: A 127 fős faluban gyakran látják biciklizni, sőt egy birkát is vásároltak

A cég főtevékenységének az „egyéb bútor gyártása” opciót jelölték meg. A vállalkozást öt millió forintos jegyzett tőkével indították útjának. Székhelynek Windisch címét jegyezték be, az ügyvezető viszont Varga Judit. A Picidae egyébként a harkályfélék latin megfelelője.

Kapcsolódó: Idegösszeomlást kapott Lagzi Lajcsi, testvére mégsem titkolózik: Minden ereje elhagyta a Dáridó sztárját

Meg van a közös metszet

A lap szerint Windischnek 2020 óta van asztalos végzettsége, Varga viszont csak nemrég iratkozott be egy képzésre. Hajdú Péternek az emlékezetes interjújában azt mondta:

„Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni – mert a múlt héten kezdődött és bő egy évig tart –, akkor fogok kapni, ha jól csinálom, egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot”

Úgy fogalmazott, hogy meglátja, mire jut ezzel, de sok ismerőse ment végig sikeres pályán úgy, hogy előtte fehérgalléros munkát végzett. Aztán azt mondta, elég volt abból, hogy nincs eredménye annak, amit csinál. (?)

„Szeretném látni, hogy mi az az eredmény, amin dolgoztam, és talán ezt az eredményt meg fogom kapni.”

Ahogy azt megírtuk, Vargát és Windischt hétfőn egy komolyzenei koncerten fotózták le.

Forrás: magyarnarancs.hu