A hercegi pár boldog házasságban él 2011 óta, ám az ő kapcsolatuk sem volt zökkenőmentes. Katalin hercegné és Vilmos herceg eljegyzés előtti időszakáról egy újonnan megjelent könyv beszél, amelyből kiderül, hogy az ő történetük is nehézségekkel teli volt.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata 2004-ben vált hivatalossá, bár közismert, hogy korábban is ismerték egymást. A walesi herceg és hercegné kapcsolata sem volt teljesen felhőtlen, 2007-ben még szakított is.

Kapcsolódó: Most érkezett: Ennyi Vilmos herceg „fizetése” az uralkodói család tagjaként, rengeteg bevétele van

Kezdeti ismerkedés

Robert Jobson szerző új könyvében a hercegi pár kapcsolatának kezdeti időszakairól mesél. Katalin akkor keltette fel először leendő férje figyelmét, amikor egy egyetemi jótékonysági divatbemutatón pikáns ruhában jelent meg a kifutón. S bár sokan úgy tudják, hogy a St. Andrews egyetemen ismerték meg egymást, kiderült, az ő történetük sokkal régebbre nyúlik vissza. Vilmos az Eton nevű iskolába, Katalin pedig Marlborough College-ba járt, amely két iskola diákjai nagyrészt ismerték egymást. Az egyetem idején nem érdeklődtek egymás iránt, hiszen Vilmos állítólag egy osztálytársával járt, Katalin pedig egy negyedéves joghallgatóval. Az elhíresült divatbemutató után pedig nem sokkal már egy párt alkottak és meghitt hétvégéket töltöttek együtt.

Az egyetem után házasságukkal kapcsolatos hírek kezdtek terjedni, de ezek ekkor még csak találgatások voltak, amik arról szóltak, hogy Vilmos túlságosan is megváratja Katalint.

Kapcsolódó: Rá sem ismerni Meghanra: Olyan ruhát vett fel a hercegné, ami kiváltotta sokak nemtetszését

Katalin és Vilmos herceg az egyetemen és most

A rázós időszakok próbára tették őket

2007-ben a szerző szerint egy szívszorító fél órás telefonbeszélgetés után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, Vilmos kezdeményezésére.

A szakítás után mindketten aktív bulizásba kezdtek: Vilmos a barátaival, Katalin pedig a húgával, Pippával vágott bele az éjszakai életbe. Katalin élvezte, hogy merészebb ruhákat választ, még egy Henry Ropner nevű milliárdossal is vigasztalódott rövid ideig, aki Vilmos közeli ismerőse volt. Így történt az eset, hogy Vilmos vissza akarta hódítani Katalint.

Az újbóli fellángolás egy közös barátjuk által történt, a könyv szerzője részletesen leírja, hogy Sam Waley-Cohen hogyan invitálta Vilmost és Katalint ugyanarra a bulira, ahol Katalin ápolónőnek öltözött és azonnal felkeltette Vilmos figyelmét. Az este hátralévő részét már egymással töltötték. Egy ideig ugyan próbálták titokban tartani kapcsolatukat, de a néhai Diana hercegné halálának tizedik évfordulójára rendezett jótékonysági koncerten kiszúrták Katalint néhány sorral Vilmos mögött.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Katalin és Vilmos egykori megpróbáltatásai azonban csak megerősítették a szerelmüket. A hercegi pár azóta boldog harmóniában van egymással, jóllehet, Katalin hercegné betegsége most legnagyobb próbatétel elé állította őket.

Forrás: ripost.hu