Nem láttak más kiutat.

Az elmúlt évben a walesi hercegi pár kibővítette dolgozói csapatát, derült ki a brit királyi család tavalyi elszámolásából. A Kensington-palota közlése szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné háztartásában dolgozó alkalmazottak számát 50-ről 66-ra növelték, beleértve a kirendelteket is.

Kapcsolódó: Most érkezett: Ennyi Vilmos herceg „fizetése” az uralkodói család tagjaként, rengeteg bevétele van

Az új alkalmazottak között van Vilmos herceg magántitkára, Ian Patrick, aki márciusban kezdett, és Katalin új magántitkára is, Tom White, aki februárban csatlakozott a csapathoz.

Katalin állapota miatt volt szükség a létszámnövelésre

A HELLO! információi szerint a herceg és a hercegnő azért növelte az alkalmazottak számát, hogy többletfeladataikat hatékonyabban láthassák el – ami érthető is rákkal kezelt Katalin hercegnére tekintettel.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

2023. április 1. és 2024. március 31. között Vilmos és Katalin megszakítás nélkül folytatta a munkáit a nagy projekteken. Beleértve a Prince’s Earthshot Prize-t és a Homewards hajléktalansággal foglalkozó kezdeményezését 2023 júniusában.

Kapcsolódó: Rá sem ismerni Meghanra: Olyan ruhát vett fel a hercegné, ami kiváltotta sokak nemtetszését

Számos társadalmi szervezet működésében vesznek részt

Majd Katalin hercegné idén visszahátrált a közfeladatok ellátásától a rákkezelése miatt, tavaly ő és a The Center for Early Childhood adott otthont a Shaping Us National Symposiumnak, amely több tudományágat átfogó vezetőket, gyermek- és felnőtt szakembereket, valamint globális gondolkodókat gyűjtött egybe, hogy átgondolják, hogyan fejlődünk, gondolkodunk és viselkedünk életünk során, szorgalmazva a rugalmas gondolkozást a jövővel kapcsolatban.

Forrás: Kiskegyed.hu