Ez történhet a hercegi pár kapcsolatában.

A királyi család népszerű és harmonikus szerelmespárja – a reménybeli jövendő uralkodó és neje – hírhedt stabil kapcsolatáról. Kapcsolatukban sok mindent átéltek már együtt, de kétség kívül ez az időszak az, amely a legnagyobb terhet és próbatételt jelenti számukra.

Kapcsolódó: Most érkezett: Ennyi Vilmos herceg „fizetése” az uralkodói család tagjaként, rengeteg bevétele van

11 éve élnek boldogan, ám nem tudni miért, a sors benyújtotta a számlát: Katalin rákos lett.

A nyomás mindkét félen nagy, de próbálják a lehető legjobban menedzselni a helyzetet, és Vilmos a lehető legtöbbet teszi a felesége kényelme érdekében. Azonban a nehézség sok furcsa reakciót is szülhet, és Vilmos természete miatt lehetséges, hogy nem bírja el a terheket hosszú távon, és ez kihathat a kapcsolatukra is. A kiskegyed.hu most megnézte Katalin és Vilmos asztrológiai képletét, amelyből kiderült, hogy mi várhat a szerelmespárra a jövőben:

” Vilmos kiutat is keres.”

Kapcsolódó: Rá sem ismerni Meghanra: Olyan ruhát vett fel a hercegné, ami kiváltotta sokak nemtetszését

Elég megrendítő, hisz látjuk, hogy egyébként mennyire jól kijönnek egymással a felek. De ez van, a képlet megmutatta az eseményeket, amely arra utal, hogy ez akár be is következhet. Fontos tudnivaló a hercegről, hogy van benne némi nárcisztikus hajlam, ami ugye azt is jelenti, hogy csak ő lehet a középpontban. Mint herceg és jövőbeli uralkodó, ezt nyilván tudja kezelni és fontosságának megfelelően megkapja a figyelmet, amit érdemel és el is vár. De most, hogy szeretett nejével talán kicsit többet foglalkoznak, mint vele, nyomasztó lehet számára.

Mivel az idei szolárjában ott van a felesége betegsége, így

arra is lehet következtetni, hogy esetleg a menekülést fontolgatja.

Mivel ez egy hatalmas lépés lenne, így tartsuk kérdőjelben a dolgot.

Előretekintve azonban látszik, hogy 2025 nyarára ez is egy lehetőség lehet számára…

Kapcsolódó: Kiszivárgott: Nagyon lódított Vilmos herceg az esküvőjén, részegen mondhatott igent?

Katalin másként gondolkozik

Katalin hercegné képlete alapján látszik, hogy esetében a válás nem opció. Úgy is mondhatnánk, hogy

előbb hal meg Vilmos, mintsem Katalin hajlandó legyen elválni tőle!

Maga a férj halála is egy élethelyzet a képletében, így Vilmost lehet jobban kellene félteni, mint a beteg Katalint. A hercegné esetében inkább a figyelem terhes számára a betegsége miatt, de ezt nyilván megoldják szeretteivel. Hogy vele mi lesz a jövőben?

Műtét éppen úgy lehetséges, mint egy esetleges szerető a férje miatt.

Hogy ebből melyikre van nagyobb esély? Inkább a műtétre. Ha viszont fordított helyzetben mindenki szeretett Katalinja távozik előbb, akkor Vilmos számára jön az élethelyzet, hogy nem kellett válni, és egy új házasság kerül majd képbe, ha feldolgozza a feltételezett veszteséget.

Forrás: kiskegyed.hu