A gyerekekért mindent.

Köztudott, hogy a brit királyi családon belül akadnak viszályok a tagok között: főleg a sussexi hercegi pár (Harry és Meghan Markle) és András herceg körül gyakran botrányos a helyzet, de azért Károly sem maradt ki jóból, amikor annak idején kiderült, hogy Diana háta mögött titokban évekig viszonyt folytatott Kamillával.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Eddig problémamentesek voltak

Akik azonban mindig kimaradnak mindenféle perpatvarból, az Katalin és Vilmos volt. Szinte tökéletes mintapár, akik kerülik a konfliktusokat, és próbálnak a lehető legnyugodtabban hozzáállni mindenhez. Jövendőbeli királyként és királynéként azonban nem tehetik meg, hogy összevesszenek egy-egy családtaggal, noha Harryvel és Meghannal ők sem ápolnak jó viszonyt. Annyi biztos, hogy eddig még nemigen hallottuk, hogy a walesiek épp Károllyal drámáztak volna, hiszen az uralkodó imádja fiát, Katalint pedig lányaként szereti, míg a hercegné szintén nagyon tiszteli a királyt, ahogyan Vilmos is. Nemrégiben azonban mégis összezördültek egymással ők hárman, méghozzá György herceg miatt.

Kapcsolódó: Kiszivárgott: Nagyon lódított Vilmos herceg az esküvőjén, részegen mondhatott igent?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thuong Nguyen (@royalstoryuk) által megosztott bejegyzés

Ahogyan a Mirror is írja, tavaly, Károly és Kamilla koronázási ünnepsége előtt történt, hogy egy kisebb vita robbant ki Katalin és Vilmos, valamint az uralkodó között. A walesieknek nem tetszett ugyanis, hogy György a ceremónián hivatalos szerepet töltött be, és úgy gondolták, ez a feladat már túl sok számára.

Nem akarják, hogy György azt élje át, mint Vilmos

Vilmos megtapasztalhatta, hogy milyen érzés gyerekként hivatalos alkalmakon részt venni. Amikhez utólag úgy látja, túl fiatal volt. Ilyen volt például édesanyja, Diana temetése is, ahol öccsével együtt arra kötelezték a herceget, hogy a koporsó mögött sétáljanak. Az ilyen esetekből tanulva Vilmos nem szeretné túlhajszolni a fiát ebben a korban, Katalin pedig maximálisan egyetért férjével.

Mindketten úgy vélték, Györgynek nem kellett volna kiemelt szerepet vállalnia nagyapja koronázásán. Végül azonban a herceg beírta magát a történelembe a jelenlétével, ugyanis ő lett a legfiatalabb trónörökös, aki részt vett egy ilyen ceremónián, közvetlenül Károly és Kamilla mellett a Westminster-apátságban tartott körmeneten. Így pedig végül a figyelem középpontjába került, ha akarták szülei, ha nem. Nos, úgy tűnik, a vitát Károly nyerhette, ő ugyanis ragaszkodott ahhoz, hogy unokája mellette legyen a nagy napon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) által megosztott bejegyzés