Nekik (is) ragyognak a csillagok.

A 2024-es év második fele tele lesz örömökkel – három csillagjegyek számára. A következő hat hónapban a csillagok nekik fognak kedvezni. Számukra kivételes időszak várható.

A Kosok, az Oroszlánok és a Nyilasok azok, akiket most támogatása alá vesz az Univerzum:

1. Kos

A következő hat hónapodat a túláradó energia és rendíthetetlen elszántság jellemzi. A Mars és a Jupiter bolygók egyesítik erőiket, hogy az élet minden területén jelentős lendületet nyújtsanak neked.

A legkedvezőbb terület, ahol aratni fogsz, az szakmai. Váratlan állásajánlatokat kaphatsz, vagy vezetői pozícióba kerülhetsz. Munkahelyeden elismerésre számíthatsz, és ez pénznyereséggel is jár. A pénzügyi lehetőségeid is virágzóak, így megtakarításokat, befektetéseket vagy fontos vásárlásokat hajthatsz végre.

Személyes téren erős lehet benned a fejlődés iránti vágy, különösen az év vége felé. Az októberi és novemberi hónapok alkalmasak lesznek arra, hogy tanfolyamokra iratkozz, vagy szakvizsgákat tegyél. A szerelemben is a csillagok védelme alatt állsz. Kedvező időszak nyílik számodra az új kapcsolatok terén. Ha tehát egyedülálló vagy, a következő hónapokban különleges kisugárzást élvezhetsz, és szerelembe eshetsz.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, aki revansot fog venni augusztusban – A karma visszatér hozzájuk, a csillagok az ő oldalukon állnak

2. Oroszlán

Hat dicsőséges hónap előtt állsz. A Nap és a Vénusz jótékony hatása alatt az életed minden területére ki fog hatni. A szerelmi életben az intenzív szenvedély és a harmónia pillanatait élheted. Ez a legkedvezőbb terület számodra, különösen a nyár végén, illetve ősszel. Kedveseddel együtt hegyeket tudtok megmozgatni, és csak kellemes eseményekben lesz részetek. A kapcsolataid virágozni fognak, mind magánéleti, mind szakmai területen.

Karrier szempontjából több lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd igazi tehetségedet és képességeidet. Pénzügyileg extra jövedelemhez jutsz, akár előléptetések, akár saját projektjeid révén. Az év vége felé már több szabadidőd lesz. Új szenvedélyeket és hobbikat fedezel fel, amelyek kiteljesedést hoznak számodra. A személyes fejlődés rendkívül fontos és kielégítő lesz.

Kapcsolódó: Megérkezett a cigánykártya augusztusi jóslata: Ez várhat ránk

3. Nyilas

A bolygók a következő félévben összefognak a te érdekedben. A Jupiter, a jegyedet uraló égitest szerencsét és végtelen lehetőségeket fogni hozni. Lehetőséged nyílik arra, hogy tágítsd a látókörödet, és fontos lesz számodra az utazás is.

Akár egzotikus nyaralásokról van szó, akár új helyekre mész a munkád miatt, hatalmasat fejlődsz, hisz más kultúrákhoz és civilizációkhoz férsz hozzá. Valószínűleg nemzetközi projektekbe is bekapcsolódsz, és így bővítheted a kapcsolataidat.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy augusztusi horoszkóp: Erre számíthatunk a nyár utolsó hónapján

Olyan emberekkel fogsz találkozni, akik megváltoztatják a látásmódod, és új irányt adnak az életednek. Készülj fel a romantikus kalandokra, és fedezd fel a benned rejlő szenvedélyt, aminek hatására elengedheted magad. Pénzügyileg jelentős jövedelmek és új bevételi források várnak rád. Virágzó időszak lesz ez a pénzügyek terén, több lehetőséget kapsz, mint valaha!

Forrás: filantropikum.com