Vitába keveredett apa és fia.

Királyi család tagjának lenni nem mindig könnyű, ahogy sokszor mezei családban sem. Most a 11 éves György herceg olyan korba lépett, amikor már viselnie kell a címével járó szerepeket.

György Vilmos herceg és Kate Middleton legidősebb gyermeke, Károly király legnagyobb unokája. Bár korábban is volt már a figyelem középpontjában, most olyan életkorba érkezett, amikor több hivatalos feladatot kezdene vállalni.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Vilmos és Katalin tudatosan nevelik gyermeküket

Ilyen volt az év eleji királyi koronázási ceremónia is, amely előtt kisebb családi vita bontakozott ki – mint az most kiderült. Vilmos herceg és Katalin hercegné egyre jobban aggódtak fiuk, György herceg miatt, mert úgy látták, túl fiatal ahhoz, hogy komolyabb hercegi szerepeket vállaljon.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

A királyi családban minden hivatalos és nyilvános szereplésnek szigorú forgatókönyve van, amelytől eltérni szinte bűn. A szülők szerint azonban ez túl nagy teher a fiuknak, míg Károly király másképp gondolta.

György herceg és apja, Vilmos

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Végül a májusi koronázáson György hercegnek kiemelt szerepe volt, ahogy nagyapja, a király szerette volna. Vilmos herceget és Kate Middletont nagyon szoros kötelék fűzi Károly királyhoz: kölcsönös tisztelet, szeretet és megértés jellemzi kapcsolatukat. Néha azonban akadnak nézeteltérések közöttük, de ezek inkább kisebb félreértésekként lehet számon tartani.