A trónörökösért is aggódni kell?

A brit királyi család nehéz időszakon megy keresztül, ám a kihívásoknak még koránt sincs végük: III. Károly király és Katalin hercegné rákos megbetegedéssel küzdenek, ami nemcsak őket érinti nehezen, hanem az egész rokonság számára megterhelő.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Vilmos hercegre több irányból érkezik a nyomás

Így év eleje óta Vilmos hercegre hárul a legtöbb feladat. Ráadásul nemcsak a trón várományosaként, hanem háromgyermekes édesapaként kell helyt állnia. A família legnépszerűbb tagjaként külön felelősség hárul rá, hiszen a nép nagy reményt és erőt lát.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Belül szenved

S bár ő maga igyekszik összeszedett és optimista lenni, a színfalak mögött állítólag rettenetesen szenved. A jelek szerint pedig ha minden úgy megy tovább, egy ponton össze fog roskadni a lelkét nyomó tehertől. Az egészben az a legszomorúbb, hogy mindezt teljesen egyedül, magányosan kell végig csinálnia, ugyanis nincs olyan személy a közelében, akitől támogatást várhatna.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Míg mindketten elsősorban a gyógyulásukra összpontosítanak, Vilmos fáradhatatlanul dolgozik és képviseli szeretteit a nyilvánosság előtt – s bár örömmel végzi kötelességeit, azt egyre nehezebben bírja, hogy mindezt teljesen egyedül kell végig csinálnia.

„Voltak olyan pillanatok az elmúlt évben, amikor Vilmos hihetetlenül magányosnak tűnt, miközben az a felelősség nyomja a vállát, hogy ő egy rákos édesapa fia, valamint egy férj, aki gondoskodik a feleségéről, aki szintén rákos, és három kisgyermek apja. Nincs testvére vagy anyja, akihez fordulhatna egy kis törődésért”

– fogalmazott korábban Jennie Bond, a BBC egykori királyi tudósítója.

„Diana mindig azt mondta, hogy ő maga hihetetlenül jó a gyengéd, szerető gondoskodásban, és nyilvánvalóan ezt adta volna kedves fiának is. Vannak a családban, akik minden támogatást megadnak most Vilmosnak, de semmi sem helyettesíti a szerető anyát, aki megvéd”

– tette hozzá a szakértő, aki szerint a trónörökös egyfolytában küzd magány miatt érzett szomorúsággal.

Forrás: femina.hu