Bár Katalin hercegné maga is jelezte, még nincs túl a nehezén, az alattvalókat nagyon megrázták a legújabb hírek.

Kapcsolódó: Válik Vilmos herceg állítólagos szeretője: Ennyit Katalin nyugodt gyógyulásáról – minden áron meg akarja kaparintani a trónörököst a csalfa feleség?

A rajongók megkönnyebbültek, amikor Katalin hercegné nemrég kétszer is megjelent a nyilvánosság előtt – előbb az éves nagy katonai parádén, majd a wimbledoni tenisztorna döntőjén. Akkor mindenki azt hitte, a hercegnő végérvényesen a gyógyulás útjára lépett. Bár Katalin nem titkolta: vannak jobb és rosszabb napjai, mint mindenkinek, aki kemoterápián vesz részt. Sajnos most kiderült, neki volt igaza. A baljós jelek azzal kezdődtek, hogy kiderült, Katalin nem kíséri el Vilmost a jótékonysági pólómeccsére.

A Kensington-palota megerősíti, hogy a walesi hercegné nem csatlakozik férjéhez az eseményen, mivel továbbra is kemoterápián vesz részt a rák egy ismeretlen formája miatt

– állt a palota közleményében. Ezt követően sokan aggódni kezdtek, hogy mi történhetett.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Sürgősen Rómából érkezett a Pápa profi sebészcsapata

Majd az olasz Gente című lap hozta nyilvánosságra, hogy a napokban egy olasz sebészcsapatot reptettek sürgősen Rómából Londonba. Katalin angol orvosai egy olyan súlyos helyzettel kerültek szembe, ami megoldására azonnal felkeresték őszentsége a pápa orvosait, akiknek szakértelme legendás. Sőt, az is kiderült, hogy a londoni magánklinikán, ahol januárban műtötték a hercegnét, szintén a pápa orvosainak felügyeletével végezték rajta a beavatkozást.

Legalábbis külföldi lapok szerint arra az operációra is a pápát gyógyító, igencsak neves és elismert olasz orvosok érkeztek Londonba. Tudvalevő, hogy évtizedek óta a római Gemelli Klinika orvosai gondoskodnak a mindenkori pápa jóllétéről. Így amikor 1981 májusában egy merénylő rálőtt II. János Pálra, akkor is a Gemelli szaktekintélyei mentették meg az egyházfőt. De a római kórház speciális sebészcsapata gyakran külföldre is utazik, ha egy kiemelten fontos személy sürgős beavatkozásra szorul.

Ferenc pápa hazatér a Gemmeli klinikáról/Vatican news

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Békegalambként teremtett harmóniát

Hamarosan ismét megjelenik egy újabb könyv a királyi családról. Ebben szót ejtenek Károly király és Vilmos herceg kapcsolatáról is, amit Katalin mentette meg. A hercegné elsimította az apa és fia közötti nézeteltéréseket. Vilmos herceg ugyanis, bár tiszteli az apját, egy időben nagyon rosszul érintette, hogy Károly a munkáját a fiai elé helyezte. De Katalinnak sikerült megbékítenie őt a helyzettel.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu