Azt régóta tudjuk, hogy se Harry, se Meghan nem ápol a királynéval, Kamillával jó túl jó viszonyt – de vajon Harry mostohaanyja és Markle kapcsolata már a kezdetektől ilyen volt?

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Skynews.com

Kapcsolódó: Meghan már akkor elképesztő dolgokat mondott Katalinról, amikor még nem is ismerte: ez volt a véleménye

Nem az volt a reakciója, amire az emberek számítottak

Az elmúlt években Harry nyíltan kritizálta a monarchiát, Harry pedig sokszor kimondottan mostohaanyját, Kamillát vette célba, akiről azt állította Spare című memoárjában úgy fogalmaz, hogy egy „veszélyes” és „gonosz” nő. 2017-ben még egészen más légkör lengte be a famíliát: Ekkor jegyezte el a herceg az elvált, amerikai színésznőt, Meghan Markle-t. Harryt választása miatt pedig sokan kritizálták annak idején, amit Kamilla királyné is vélelmezett:

Kapcsolódó: 6 éves lett Lajos herceg, friss portréját ismét Katalin fotózta

Meghan és Kamilla királyné/Vanityfair.com

Harry-ék 2017-ben jegyezték el egymást, hamarosan pedig Kamillát is megkérdezték arról, mit szól a szerelmesek döntéséhez.

A királyné megható módon reagált a hírre, ami nem is olyan meglepő, hiszen mint kiderült, kezdetben ő is, ahogyan az egész család tárt karokkal fogadta Meghant.

„Izgatott vagyok, mert ez az egész zseniális. Ahogyan korábban mondtam, Amerika vesztesége a mi nyereségünk”

– utalt Meghanra Kamilla a bejelentésük után egy interjúban.

„Mindannyian el vagyunk ragadtatva, hiszen látjuk, hogy ők ketten mennyire boldogok. Az eljegyzésük pedig igazi örömhír, mind nagyon örülünk nekik”

– tette hozzá akkor a királyné, Károly pedig feleségéhez hasonló nyilatkozatot adott ki, ahogyan Vilmos és Katalin is.

Kiemelt kép: dailymail.com

Forrás: femina.hu