Hujber Feri Hevesi Tamással podcast műsorában volt hivatalos néhány napja, ahol nem pironkodott elmondani meglátását, miszerint magát az ország legjobb színészének tartja.

Kapcsolódó: Lázár János megmutatta ritkán látott feleségét, Zitát: Szokatlan fotót posztolt kedveséről a miniszter

A 49 éves színész kifejtette, hogy miért gondolja ezt magáról. Mint mondja, bármilyen érzelmi állapotot fel tud venni nagyon könnyen:

“Hogy miért tartom magam az ország legjobb vagy az egyik legjobb színészének? Én a a lúzer szereptől a főszerepig bármire képes vagyok. Tudok vígjátékot és drámát játszani, elképesztő a ritmusérzékem, hihetetlenül jó az adottságom hozzá”

Kapcsolódó: Rogán Antal megmutatta harmadik feleségét: Így fest az oldalán az elbűvölő szépség, Barbara

– mondta Hujber Hevesi Tamásnak.

Kapcsolódó: Teljesen kiakadt Pataky Attila: „Ebben a nyamvadt országban a nyugdíjam még a hatósági áras farhátra sem elég”

A színész idén ősszel a Nyerő Párosban is szerepelni fog, majd hozzátette, megsértődik, ha valaki azt mondja neki, hogy Nagy Ervin jobb színész nála:

“Életem legnagyobb sértése akkor ért, mikor azt mondták nekem, ‘figyelj, ha ezt a szerepet elvállalod, olyan lehetsz, mint a Nagy Ervin’. (…) Én jobb színésznek tartom magam az Ervinnél. (…) Én már akkor ismert ember voltam, amikor ő még sehol” – szögezte le.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézheted vissza:

Forrás: twice.hu