A házaspárnak ismét sikerült botrányt kelteni.

Mára bizonyára mindenki aki követi az életüket, tudja, hogy a címeiről lemondó Harry herceg, és a fejét elcsavaró Meghan Markle, az angol királyi család legnépszerűtlenebb tagjai, és hiába próbálnak javítani a megítélésükön, valahogy ez mindig visszafelé sül el.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

A hercegi pár a néhány évvel ezelőtti, a botrányos Oprah-interjú után ismét kamera elé állt, a The Parent Network vállalkozásukkal kapcsolatban, amely a gyermekek biztonságát hivatott felügyelni az interneten, és segítséget nyújtani az internetes zaklatás áldozatainak és családjuknak.

Visszafele sül el a próbálkozás

Ám még az interjú előtt, Kinsey Schofield, a királyi család kommentátora felszólalt, és helyreigazította Harry-éket. A népszerű képernyős úgy fogalmazott: bár a kezdeményezés jó, de Harry és Meghan nem a legalkalmasabb figura az üzenet átadására.

Harry herceg és Meghan Markle, házasságuk napján.

Kapcsolódó: Kiszivárgott: Nagyon lódított Vilmos herceg az esküvőjén, részegen mondhatott igent?

„Azt mondanám, hogy nem alkalmasak. Hol aggódnak ők a családjuk mentális egészségéért? Ott rúgtak bele a saját családjukba, ahol csak lehetett. Undorító, amit csinálnak! Ha fel akarod számolni az internetes zaklatást, távolítsd el Chrissy Teigant a baráti körödből. Chrissy Teigan arról híres az Egyesült Államokban, hogy azt mondta egy 16 éves lánynak az interneten, hogy ölje meg magát. Tehát ha Meghan valóban az internet rendőre akar lenni és kezelni akarja az online zaklatást, akkor valószínűleg a saját háza táján kellene sepregetnie. Azt hiszem, elég okos ahhoz, hogy tudja, hogy a mostani megjegyzései némelyikével meghazudtolja az Oprah Winfrey interjúját, amelyben azzal vádolja a brit királyi családot, hogy nem segítették a mentális egészségért folytatott harcában.”

– fogalmazott.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu