Ezeknek a csillagjegyeknek kedveznek mostantól a bolygóállások, és sikereket érhetnek el az életük egyes területein.

1. Ikrek
Siker területe: kommunikáció.
A Merkúr az Ikreknek a mentális tisztánlátást és a hatékony kommunikáció lehetőségeit hozza. Az akadémiai és szakmai siker (szinte) garantált.
Az asztrológusok tanácsa: használd kommunikációs képességeidet, hogy kifejezd az ötleteidet, és hallasd a hangodat!

Kapcsolódó: Az asztrológusok szerint ez a három csillagjegy a legrosszabb párosítás: Az ő szerelmük halálra van ítélve

2. Bika
Szerencsés terület: család.
A Bika a stabilitás és a bőség előnyeit élvezheti. A Vénusz békét és harmóniát hoz neki az otthon, a család területén. Meglepő hírek és örömök várhatók a rokonoktól vagy az élettárstól.
Az asztrológusok tanácsa: ez az az időszak, amikor feltöltődhetsz a szeretteid körében, használd ki a velük töltött időt!

Kapcsolódó: 3 csillagjegy számára minden ajtó kinyílik a következő 6 hónapban: Év végére fürdőzni fognak a sikerekben

3. Oroszlán
Siker területe: karrier.
Az Oroszlánok az élet minden területén ragyogni fognak. A napenergia és az átvonuló Jupiter jelentős szakmai lehetőségeket és nyilvános elismerést hoz számukra. A személyes kapcsolataik megerősödnek, az önbizalmuk pedig minden eddiginél nagyobb lesz.
Az asztrológusok tanácsa: a legjobbak közé tartozol. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy új projektekbe kezdj, és kapcsolatba lépj befolyásos emberekkel!

4. Mérleg
Siker területe: kapcsolatok.
A Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója a Mérlegeknek kedvez, harmóniát hoz a személyes kapcsolatokban és sikert a kreatív projektekben. Ez az az időszak, amikor számíthatsz a körülötted lévőkre.
Az asztrológusok tanácsa: légy nyitott az új együttműködésekre, és használd a kisugárzásodat, hogy magadhoz vonzd a szükséges támogatást!

5. Nyilas
Szerencsés terület: oktatás a felfedezésen keresztül.
A Jupiter, a terjeszkedés bolygója a Nyilasokra gyakorolja pozitív hatását. Az utazás, a tanulás és az új tapasztalatok sok kiteljesedést hoznak. Ez egy jó időszak sok tudás elsajátítására.
Az asztrológusok tanácsa: ne szalassz el semmilyen lehetőséget. Mondj igent minden kihívásra, mert az Univerzum a te javadra dolgozik.

6. Halak
Siker területe: személyes fejlődés.
A Halak megtalálják az egyensúlyt a magán- és a szakmai életben. A Mars energiát ad nekik a céljaik eléréséhez. Pénzügyi lehetőségek adódnak majd.
Az asztrológusok tanácsa: koncentrálj a napi rutinod javítására, és fektess be a mentális és fizikai egészségedbe.

Ezek a csillagjegyeknek nem volt szerencséjük bizonyos életterületeken a nyáron, ám minden kudarcból tanulhatnak, és ősztől ők is élvezhetik az Univerzum támogatását:

Balszerencsés csillagjegyek őszig

Ennek a 6 szülöttnek akadályokkal kellett szembenéznie, hogy fel tudja fedezni az Univerzum fontos tanulságait:

1. Kos
Kudarcok: a pénzügyek terén.
Az uralkodó bolygó, a Mars retrográd lesz, ami frusztrációt és konfliktusokat szül. A Kos impulzív energiája veszteséghez vezet.
Az asztrológusok tanácsa: ne csüggedj a nehézségek miatt. Vond le a szükséges tanulságokat, és javítsd ki a stratégiád hibáit!

2. Rák
Nehézség: az érzelmek negatív aspektusai.
A Hold, a Rák uralkodó bolygója érzelmi ingadozásokat és fokozott érzékenységet okoz. A családi kapcsolatok feszültek lehetnek, türelemre és megértésre lesz szükség.
Az asztrológusok tanácsa: próbáld meg kezelni az érzelmeidet, és kommunikálj nyíltan a szeretteiddel!

3. Szűz
Balszerencse területe: sok zűrzavar a kapcsolatokban.
A nyár próbára tette szerelmi kapcsolataidat és a barátságaidat egyaránt. A Szüzeket hátrányosan érinti a Jupiter Ikrekbe való belépése, ami árnyékba helyezi kapcsolataikat, akadályozva a kommunikációt és a megértést.
Az asztrológusok tanácsa: koncentrálj az intuíciódra. Kerüld el, hogy a képzeleted áldozata légy, és maradj a valóság talaján!

4. Skorpió
Negatív aspektusok: a retrográd Plútó felszínre hozza a félelmeket és a bizonytalanságot.
A kapcsolatok feszültté váltak számodra, és elkerülhetetlenek lesznek a belső átalakulások.
Az asztrológusok tanácsa: fogadd el a változásokat, és dolgozz a személyes fejlődéseden. Kerüld a konfliktusokat, és koncentrálj az érzelmi gyógyulásra!

5. Bak
Balszerencse: a tervekben.
A Szaturnusz kihívásokat és korlátozásokat hozott a Bakok számára. A hosszú távú tervek akadályokba ütközhettek.
Az asztrológusok tanácsa: kerüld a stresszt, és tanulj meg lazítani. Szerencsére ősztől fordul a kocka, szóval légy türelmes.

6. Vízöntő
Negatív aspektusok: az Uránusz, az uralkodó bolygó bizonytalanságot hoz.
A tervek meghiúsultak, és váratlan változásokkal kellett szembenézned.
Az asztrológusok tanácsa: maradj rugalmas, és gyorsan alkalmazkodj az új körülményekhez. Találj innovatív megoldásokat a felmerülő problémákra.

Forrás: 168ora.hu