Sajnos.

Az asztrológusok úgy gondolják, hogy a csillagok nagy szerepet játszanak abban, hogy két ember összeillik-e egymással. Míg egyes csillagjegyek kompatibilisek egymással, néhány pár teljesen alkalmatlanok egymás számára, és nehezen valósítanak meg egy tartós, boldog, veszekedésektől mentes kapcsolatot.

Kapcsolódó: Megérkezett a cigánykártya augusztusi jóslata: Ez várhat ránk

1. Kos és Bika

Ez a pár rendkívül eltérő életmóddal rendelkezik; A Kosok temperamentumosak és erősek, de bár tüzesek, elég hidegek az érzéseik kifejezésére, ami egyáltalán nem illik a Bikához. Ebben a kapcsolatban mindkét fél könnyen máshol kereshet „szórakozást”. Még akkor is, amikor eljön az elválás ideje, érezhető a különbség a két jegy felfogásában. A Kos leginkább csak eltűnik, míg a Bikák magyarázatot követelnének.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, aki revansot fog venni augusztusban – A karma visszatér hozzájuk, a csillagok az ő oldalukon állnak

2. Ikrek és Bak

Igen, az ellentétek gyakran vonzzák egymást, de e két jegy esetében túlságosan különböző értékrend ütközéséről van szó. Az Ikrek spontának, szeretnek szórakozni, kommunikálni, és az új élményeket. Pontos terveik hiánya azonban a gyakorlatias Bakokat erőszakos dühhöz vezetik. Ha egy hosszú távú kapcsolatról lenne szó, nem valószínű, hogy sokáig tart, mert a kapcsolatépítési stílusuk teljesen eltérőek.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy augusztusi horoszkóp: Erre számíthatunk a nyár utolsó hónapján

3. Rák és Mérleg

A Mérleggel kapcsolatban élő Rák megfosztja az álmodozástól, és ez a két jegy két különböző szemszögből lát mindent. A Rák számára fontos, hogy intenzív romantikus érzéseket éljen át, míg a Mérleg inkább az intellektuális intimitás értékeli. Túl sok az ellentmondás közöttük, így nem valószínű, hogy hosszú és boldog kapcsolatuk lesz.

Kiemelt kép: pexels.com

Forrás: blikkruzs.blikk.hu