Íme, a szettek.

Kezdetét vett Meghan Markle és Harry herceg kolumbiai turnéja. Bár a hírek szerint az angol királyi családban nem örültek a utazásnak, és nem szerették volna, hogy a pár a királyi család nevében utazzon. A hivatalos út első napja nagyon zsúfoltra sikeredett: Meghan „csak” háromszor öltözött át. A legnagyobb feltűnést a méregdrága Johanna Ortiz ruhája okozta.

Meghan Markle kitett magáért a négynapos kolumbiai turnéjukon. Megjelenését nem bízta a véletlenre. Harry herceg felesége három különböző szettet is viselt az első napon.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi furcsa dolgot észlelt a hármas ikrein: „Ha külső segítség kell, lépni fogok”

Ezek voltak a programok

A hercegi pár útjuk során találkozott az alelnökkel, meglátogatott egy iskolát, részt vettek egy zenei előadáson egy bogotai művészeti központban, illetve egy internetbiztonsági konferencián.

Meghan Markle csak úgy ragyogott

Harry és Meghan kolumbiai utazása azért is kavart nagy port, mert a hercegi pár korábban azt mondta, azért nem utaznak Angliába, mert féltik biztonságukat. Kolumbia pedig közismerten nem tartozik a világ legbiztonságosabb országai közé.

Meghan Markle a zsúfolt programokat nem szerette volna egy ruhában végigjárni. A nap első felében egy tengerész stílusú sötétkék kosztümöt viselt, amely egy ujjatlan felsőből és egy hosszú, szűkszárú nadrágból állt.

Meghan Markle tengerész stílusú, vállvillantós szettje
Meghan Markle tengerész stílusú, vállvillantós szettje
A második darab egy jóval feltűnőbb, több mint 700 ezer forint értékű Johanna Ortiz ruha volt. A szett kellően nőies és elegáns volt, mégis merész. Lábára egy Jimmy Choo szandált húzott, kiegészítőként egy arany Cartier nyakláncot, egy hozzáillő fülbevaló, valamint egy órát és egy karkötőt viselt.
Meghan Markle-nek remekül állt a trükkös szabású Johanna Ortiz ruha
Meghan Markle-nek remekül állt a trükkös szabású Johanna Ortiz ruha
Fotó: Eric Charbonneau / Contributor / Getty Images

A harmadik darab a többihez képest visszafogottra sikerült, bár tökéletesen illett az esemény komolyságához. A konferenciára a hercegné egy Victoria Beckham barna selyeminget választott. Egyszerű kiegészítőkkel, haját pedig lazán összefogva viselte.

A harmadik szettje nagyon visszafogott volt Meghan Markle-nek
A harmadik szettje nagyon visszafogott lett Meghan Markle-nek

Forrás: glamour.hu