Nézzük, kik azok!

Előbb-utóbb a legtöbb ember sikeresen túlteszi magát a múlt fájdalmain, azonban vannak olyanok, akik életük nagy részében azon siránkoznak, ami már rég megtörtént. Nem veszik észre, hogy ami már elmúlt, azon nem lehet változtatni, emiatt nem érdemes energiát pazarolni rá.

Kapcsolódó: Az asztrológusok szerint ez a három csillagjegy a legrosszabb párosítás: Az ő szerelmük halálra van ítélve

Az alábbi 5 csillagjegynek nagy szüksége van szeretető támogatásra annak érdekében, hogy élvezni tudja a jelen pillanatot, és bátran tervezze meg a jövőt:

Rák: a legérzékenyebb csillagjegy

Élete során nagyon sok nehéz pillanatot élt űt, túlságosan érzékeny, tele van érzelmekkel. Ezért nehezen győzi le a kritikus pillanatokat. Állandóan a múltban él, mélyen érintik bizonyos események. Ha egyszer megbántották, akkor hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy újra bízni tudjon az emberekben.

Kapcsolódó: 3 csillagjegy számára minden ajtó kinyílik a következő 6 hónapban: Év végére fürdőzni fognak a sikerekben

Skorpió: a múlt és a jelen között

Ha a jelen nem megfelelő számára, akkor hajlamos belefeledkezni a múlt történéseibe. Nosztalgiázásba menekül. Állandóan összehasonlítja a jelent a múlttal, kissé eltúlozza a múltban történt szép emlékeket. A mostani partnerét is szívesen hasonlítgatja az exeihez, így soha nem tudja teljes mértékben értékelni azt, aki épp vele van.

Halak: a múltban él

Nagyon nehezen bocsájtja meg saját hibáit, állandóan a múlt sérelmeit piszkálja. Tisztában van azzal, hogy súlyos hibát követett el, és ezért képes hosszú éveket vezekelni. Nagyon sok szeretetre és elfogadásra van szüksége ahhoz, hogy tovább tudjon lépni.

Mérleg: túl sok kompromisszumot köt

Vannak időszakok, amikor nem tud túllépni az érzelmi problémákon, s ilyenkor könnyű kibillenni az egyensúlyi állapotból. Inkább beegyező típus, elfogadja a dolgokat úgy, ahogy vannak. nem harcol a változásért, emiatt pedig gyakran érzi kényelmetlenül magát. A kompromisszumok helyett jobb lenne, ha kitalálná, mit is szeretne valójában az élettől.

Bak: a múlt sikerei még mindig elvakítják

Nosztalgiával gondol a múlt eseményeire: összeszorul a szíve, hogy fiatal korában mennyivel sikeresebb volt, mint most. Szüksége van egy erős biztatásra, hogy újra hinni tudjon önmagában.

Forrás: twice.hu