Így készítjük otthon a töltött csirkecombot, bevált.

Íme, a recept:

Hozzávalók

  • 8 db csirke felsőcomb
  • 25 dkg gomba
  • 1 db vöröshagyma
  • 4-5 db zsemle vagy kenyér
  • 1 db tojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • 1 ek majoranna

Elkészítés

A csirkecombokat megmosom, kicsontozom, és a bőr alatti részt kicsit fellazítom – ez a legmacerásabb része az egésznek

A zsemléket (vagy kenyeret) megpirítom, utána pár percig kevés vízbe áztatom.

A gombát és a hagymát felaprítom, a hagymát üvegesre pirítom, akkor rádobom a gombát, és a kettőt együtt pirítom még kb 3 percig

Ínyencek tehetnek a combok tetejére mehet egy kis füstölt szalonnát.

Légkeveréses sütőben 180 C-on 40 percig sütöm. Friss salátával tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

Forrás: minden-egyben.com