Itt a barackszezon, miért hagynánk parlagon a lédús gyümölcsöket?

Isteni és szupergyors pohárkrémmel lepheted meg a családod. Csupán az a kérdéses, hogy egyáltalán el tudod-e készíteni a folyamatos kóstolgatás miatt az édességet, vagy még elfogy az előkészületek alatt. 🙂

Hozzávalók:

  • 1 pohár 20%-os zsírtartalmú tejföl
  • 1 evőkanál kristálycukor (ha porcukorral jobban szeretitek, az is megfelel a célra)
  • 1 késhegynyi fahéj
  • friss barack bármilyen mennyiségben megpucolva, feldarabolva

A tejfölt, a cukrot és a fahéjat összekeverjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt gyümölcsöt. Tálalhatjuk összekeverve, vagy rétegezve, ki-ki ízlése szerint.

A tetejére pici mézet is csorgathatunk.

(Kiemelt fotó: adventuresofadiymom.com)