Itt a barackszezon, miért hagynánk parlagon a lédús gyümölcsöket?
Isteni és szupergyors pohárkrémmel lepheted meg a családod. Csupán az a kérdéses, hogy egyáltalán el tudod-e készíteni a folyamatos kóstolgatás miatt az édességet, vagy még elfogy az előkészületek alatt. 🙂
Hozzávalók:
- 1 pohár 20%-os zsírtartalmú tejföl
- 1 evőkanál kristálycukor (ha porcukorral jobban szeretitek, az is megfelel a célra)
- 1 késhegynyi fahéj
- friss barack bármilyen mennyiségben megpucolva, feldarabolva
A tejfölt, a cukrot és a fahéjat összekeverjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt gyümölcsöt. Tálalhatjuk összekeverve, vagy rétegezve, ki-ki ízlése szerint.
A tetejére pici mézet is csorgathatunk.
(Kiemelt fotó: adventuresofadiymom.com)