Vadon Jani tavaly év végén, 15 év után búcsúzott a rádiózástól, a Rádió1-en Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel vezetett Balázsék című reggeli műsorból. A műsorvezető azóta új kalandokba merült, többek között egy új ismeretterjesztő műsorban is közreműködik majd, és ősszel már az RTL képernyőjére is visszatér, de most szereplőként.

Kapcsolódó: Jákob Zoli elképesztő dolgot tett Erdélyi Mónikával

Áloméletét éli

A műsorvezető azóta sem bánta meg, hogy ott hagyta a rádiót, sőt mi több, valóban úgy tűnik, hogy az álmait éli: többek között közreműködik egy új szórakoztató-ismeretterjesztő sorozatban, a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban is, amely a Spektrumon lesz látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vadon János hivatalos oldala (@vadonjanos_official) által megosztott bejegyzés

Szereplőként fog feltűnni

A tévés a 2023-as televíziós évad egyik legnagyobb közönségsikerében fog szerepelni. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimirealityjében lesz látható, miután ő is elfogadta a játékmester meghívását.

Kapcsolódó: Sztárban Sztár: Amit Peter Srámek művelt tegnap élő adásban, attól mindenkinek leesett az álla

Kalandra fal!

Sebestyén Balázzsal nemcsak a rádióban, hanem televíziós produkciókban, köztük a Kalandra fal!-ban és a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben is vezettek együtt műsort. A két műsorvezető azonban az utóbbi évad egyik élő adásában igencsak nagy port kavart az egyik jelenettel. Egy kolumbiai kisfiút hoztak kellemetlen helyzetbe. Az eset sokakat megbotránkoztatott, több híresség is kifejezte nemtetszését, valamint az NMHH is eljárást indított az ügyben. Vadon Jani korábban bocsánatot kért a történtekért, az új évadban azonban már nem láthatták őt a nézők. A következő Kalandra fal!-t már Sebestyén Balázs, Majka (Majoros Péter) és Pápai Joci vezeti majd.