Felrobbant a stúdió, a zsűri és a közönség is hosszú percekig állva tapsolták az énekest a Sztárban Sztár stúdiójában, aki elképesztően jól hozta Tóth Gabit.

A Sztárban Sztár All Stars első élő show-jának egyöntetűen Peter Srámeké volt az egyik legerősebb produkciója, a zsűri és a szavazatok alapján is. Az énekes Tóth Gabi Átkozott nyár című dalát adta elő úgy, hogy mindenki elhitte, nem is ő, hanem az énekesnő van a színpadon.

Peter Srámek a műsor után megszólalt a Borsnak győzelmével kapcsolatban, és elmondta, mit gondol valójában az énekesnőről.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Tudatosan készült

Gabit nagyon nehéz utánozni, elképesztően jó énekesnő. Sokat segített, elmondta miről szól, és milyen fontos neki ez a dal. Arra nagyon figyeltem, hogy hiába biztos viccesen nézek ki női ruhában, de ne legyen belőle paródia

– mondta műsor végén még mindig az élmény hatása alatt Peter Srámek a Borsnak.

Kapcsolódó: Jákob Zoli elképesztő dolgot tett Erdélyi Mónikával

Mondtam is neki, hogy Gabi hidd el, ez az a dal, amit soha senki nem próbálna meg parodizálni, és hogy én a szívemet-lelkemet beleteszem, mert tudom, hogy neked mennyire fontos. A produkció után, amikor beszéltünk, mondta, hogy nagyon-nagyon büszke rám, könnyes volt a szeme, átjött, amit akartam hozni, amit kihoztam magamból.

Az se kerülte el a Sztárban Sztár All Stars versenyzőjének figyelmét, hogy a nézőtéren Kasza Tibi sem tudott ülve maradni. Ő is állva tapsolt, ezt is nagy elismerésnek gondolja.

Néztem a kommenteket, rengetegen írtak és csak jót. Bevallom én az éneklés után körülnéztem a stúdióban és láttam, hogy Kasza Tibi állva tapsol és tudjuk, hogy ő nagyon kritikus, nem mutatja az érzéseit, szóval akkor büszke voltam. Örülök, hogy mindenkinek tetszett, remélem, hogy még sok produkciót láthat tőlem a zsűri és a nézők is.

Az énekes továbbá egy kulisszatitkot is elárult a női kinézetével kapcsolatban:

A lábamat most nem borotváltam le, mert a hosszú szoknya miatt az úgysem látszik. De a mellkasomat és a kezemet leborotváltam, hogy még jobban tudjam hozni Gabit.

Forrás: origo.hu