A fiatal énekes nem először beszél róla, hogy az ismertségnek és az őt körülvevő felhajtásnak megvannak a hátrányai.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Hazánk legértékesebb celebje, Azahriah – bár ezt a jelzőt sem szeretné magáénak tudni, hiszen a „celeb” szót a trash bulvármédia jelzőhöz köti, amiben nem szeretne részt venni, – az elmúlt években több hullámvölgyön is keresztülment, a legutóbbi interjújában azt is elárulta, miért:

„A leggördülékenyebben úgy tudnám leírni, hogy ilyen 2023-tól kezdve befordultam, befeszültem. Mentem még a Sparba reggelit venni – maszkban jártam mindenhova –, és mondja a pénztáros, hogy ’képet kérünk már, mert felismerlek maszkban is ám’, nem tudtam elbújni, meg ilyenek. Amikor megcsináltam a képet, mondom utána, nem fogok bohócot csinálni magamból, hogy megint lemegyek maszkban mindenhova, úgyis tudják, hogy ott lakom, mindenki tudja, hol lakom, mit csinálok. És akkor otthon voltam a teraszon, és sehova nem volt kedvem menni, semmit sem volt kedvem csinálni” – mondta az énekes a TIMEOUT Podcastben.

Kapcsolódó: Azahriah bekeményített: Közleményben tudatta rajongóival, hogy csak ebben az esetben vegyenek jegyet a koncertjére

Szinte elbújt az emberek elől

” Éreztem, hogy a két év alatt ez engem úgy lehozott… Nem nyomasztó volt, nem is vettem észre, hogy mi változott, hanem egyszerűen az életkedvem, az életszínvonalam vagy a saját magamhoz való jó hozzáállás lecsökkent. Mintha lement volna a tartály így egy picit a felére. Észre sem vettem, csak az egyik nap ezt így megéreztem, és azt is, hogy ez nem fog jó irányba vezetni. Úgyhogy valahogy vissza kellett integrálni ezt. És akkor pont most, ahogy beszélünk erről, hogy meglátni a párbeszédekben, az emberi kapcsolatokban ezt a szépséget, az adja az örömét. Minden a hozzáállás kérdése”

– magyarázta Azahriah.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

Egyre jobban kezeli a helyzetet

” Ja, az meg a másik, hogy a legtöbben szeretnek. Tehát az egy nagyon nagy áldás, hogy a 90 százaléka az embereknek, aki odajön, felismer vagy néz, az amúgy szeret és elismer. Ezt a részét kell értékelni, nekem meg az energiámat betartalékolni, hogy mindenkire legyen elegendő. Úgyhogy most ebben vagyok.”

Forrás: story.hu