Ez a 3 csillagjegy 35 éves kora után fogja megtalálni az igaz szerelmet

Mindennek eljön az ideje.

Ez a 3 csillagjegy 35 éves kora után fogja megtalálni az igaz szerelmet

Vannak olyan csillagjegyek, akiknek a karrierjük talán már tinédzserkorukban körvonalazódott, és könnyedén sikerül megtalálniuk a hivatásukat, egy jó állást, vagy jövedelmező vállalkozást. De míg a szakmai szerencse gyorsabban jött, a lelki kiteljesedés, a szerelem és a család csak később követik azt. Az életben bármit elérhetünk, a szerelemhez viszont két ember kell.

A következő csillagjegyek általában 35 éves koruk után élik át kiteljesedést és az érzelmi egyensúlyt.

Kos
A Kosok könnyen kitűnnek a tömegből, gyorsan szerelmesek lesznek, de ugyanilyen gyorsan ki is merítik azokat a kapcsolatokat, amikből már sikerült kihozniuk a legtöbbet.

A Kosok párkapcsolati tapasztalatai mélyek, tudják, hogyan fedezzék fel az érzelmi magasságokat, értelmesen és tisztelettel élnek, és élvezik a kapcsolataikat.

Érzelmileg azonban annyira összetett karakterek, hogy rendkívüli szerencse lenne, ha már a kezdetektől fogva megtalálnák a megfelelő kapcsolatot.

Ráadásul a Kosoknak időre és tapasztalatokra van szükségük ahhoz, hogy felfedezzék önmagukat, és 25 évesen teljesen más emberek, mint egykor 18 évesen.

Miközben felnőnek, felfedezik önmagukat és érzelmileg is fejlődnek. Ahogy ők maguk változnak, úgy változnak a párkapcsolati igényeik is.

Ezért a belső egyensúlyt, amely a lelki kiteljesedésben és a kapcsolatokban is visszaköszön, csak később nyilvánul meg az életben, legalábbis sokaknak a jegy szülöttei közül.

Nem instabilitásról van szó, hanem egyszerűen nagyon összetett lényekről, akiknek szükségük van tapasztalatokra, felfedezésekre és próbatételekre ahhoz, hogy megtapasztalják, kik is ők valójában.

Bika
A Bikák hozzászoktak ahhoz, hogy már fiatalon mindent beleadnak a kapcsolatokba. Ám ahogy halmozzák a csalódásokat, olyan falakat építenek, amelyek aztán megakadályozzák, hogy könnyen megtalálják a számukra megfelelő kapcsolatot.

Előfordulhat, hogy azt hiszik, pontosan tudják, milyen partnerről álmodnak, de aztán rájönnek, hogy a lelki társuk a valóságban teljesen más, mint ahogy azt korábban képzelték.

Éppen ezek a vágyak, vagy eltúlzott igények késztetik a Bikákat arra, hogy később megértsék, mik a valódi szükségleteik a lelki és párkapcsolati élet terén.

Azzal, hogy megtanulnak szabadságot adni maguknak, és főleg rugalmasnak lenni, elfogadják a változásokat és tolerálják az emberek közötti különbségeket, a Bikák egyre közelebb kerülnek a spirituális, lelki egyensúlyukhoz, így a lelki társukhoz is.

Éppen ezért a Bikák számára a beteljesülés a szerelemben sokszor csak később következik be az életben.

Bak
A komoly, szorgalmas és elkötelezett Bakok gyakran belefeledkeznek az általuk épített kapcsolatokba, és sok kompromisszumot kötnek annak érdekében, hogy ezek működjenek.

Még akkor is nehezen engednek el egy kapcsolatot, amikor tudják, hogy az nem hozza meg számukra a vágyott boldogságot. Mivel még mindig reménykednek, küzdenek, próbálnak megoldásokat találni.

Amikor azonban érzelmileg elég érettek lesznek, megértik, hogy egy romantikus kapcsolatban nem az a cél, hogy meggyógyítsák, vagy megváltoztassák a párjukat, hanem az, hogy együtt növekedjenek a társkapcsolatban, támogassák egymást, és teljes bizalommal támaszkodjanak egymásra.

Éppen ezért fiatalabb korukban a Bakok elveszhetnek a számukra kevésbé megfelelő kapcsolatokban.

A jegy szülöttei általában kicsit később, 30-35 éves koruk körül találják meg az egyensúlyt a szerelemben és a lelki kiteljesedésben, ekkor pedig már készen állnak a családalapításra.

Borítókép: pexels.com
Forrás: Filantropikum.com