A nehéz helyzet közelebb hozta egymáshoz Kamilla királynét és Vilmos herceget.

Miután fény derült Károly király, majd Katalin hercegné daganatos betegségére, a brit királyi családban Kamilla királyné és Vilmos herceg került a figyelem középpontjába, akik a legtöbb feladatot átvették át a házastársaiktól.

Kapcsolódó: Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

Mivel jelenleg ők a rangidősek, az elmúlt hetekben, és minden valószínűség szerint a következő hónapokban is számos hivatalos eseményen fognak részt venni.

Jelenleg vállvetve igyekeznek teljesíteni a kötelezettségeket és támogatni egymást, de a kapcsolatuk mostanáig egyáltalán nem volt ennyire szoros.

Kamilla királyné már más megvilágításba került

A királyi szakértők úgy gondolják, az évek során Vilmos herceg és Kamilla királyné kapcsolata egyáltalán nem volt felhőtlen. Bár hosszú évek teltek el a herceg édesanyja, Diana hercegné halála után, amikor 2000-ben Kamilla királyné hivatalosan is bekerült a királyi családba, Vilmos sokáig neheztelt rá az apjával való kapcsolata miatt.

Kapcsolódó: Így játszotta ki a brit nép kegyeit Kamilla királyné: Már egy 19 éve kiadott nyilatkozatában is utalt számító tervére

Penny Junior királyi életrajzírónak a palota egyik bennfentese így nyilatkozott a herceg és a királyné viszonyáról:

„Azt hiszem, most meghitt a kapcsolatuk, de őszintén szólva korábban nem volt az. Mindkettőjüknek nehéz volt. Kamilla soha nem akart mostoha lenni, de mégis ő volt az a másik nő, aki sokat lefoglalt Károly, az édesapa idejéből.”

Más források szerint a 2000-es években Vilmos herceg feszültségekkel teli kapcsolatban volt az édesapjával, amikor Károly király házasságot kötött Kamillával. Mára azonban megbékélt a helyzettel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

James Caroca (@xanm3) által megosztott bejegyzés

Kamilla próbálta elsimítani a feszültségeket

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Ez többek között Katalin hercegnének köszönhető, aki próbálta elsimítani a nézeteltéréseket és közelebb hozni a családtagokat egymáshoz.

Kamilla királyné és Vilmos herceg kapcsolata ma már a kölcsönös tiszteleten alapul, ami különösen fontos ebben a nehéz időszakban, mint amilyen a királyi család elmúlt néhány hónapja volt.

Forrás: elle.hu