Bár köztudott volt, hogy rossz viszonyt ápolnak a brit királyi családdal, ekkora pofonra talán még Harryék sem számítottak.

Kapcsolódó: Nagyon nagy a baj: Vilmos herceg már alig bírja tartani magát

Sosem fognak megbékélni a királyi családdal?

Az utóbbi időben bár nem romlott a viszony Harry herceg a brit királyi család között, még sincs rá esély, hogy a família „fekete báránya” a közeljövőben rendezze viszonyát szeretteivel. Habár a szomorú családi események Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t is megrázták, sem ők, sem pedig Károlyék nem készek arra, hogy komoly „béketárgyalásokat” folytassanak. Most, ebben a különösen feszült és vészterhes időszakban, a család övön aluli ütést vitt be Harryéknek.

Kapcsolódó: Károly király óriási fricskával csapott le: T-Rex-mintás nyakkendőjével üzent a nagyvilágnak

A kis Archie-t már nem köszöntik nyilvános platformokon

Harry és Meghan elsőszülött gyermeke, a kis Archie herceg május 7-én ünnepelte 6. születésnapját. A királyi család tagjai e napon mindig felköszöntik a kis herceget a közösségi platformjaikon keresztül, idén azonban úgy döntöttek, nem folytatják e szép hagyományt

– szúrta ki a Mirror.

Károlyék, illetve Vilmosék idáig folyamatosan küldtek születésnapi üdvözleteket Harryéknek, azután is, hogy a sussexi pár 2020-ban függetlenedett a családtól és az USA-ban folytatták életüket.

Kapcsolódó: Ennyi volt, III. Károly döntött Harry sorsáról: az uralkodó elutasította a herceg kérelmét, semmi esély arra, hogy megkegyelmezzen neki

Előre eltervezett döntés lehetett?

2022-ben felmerült a pletyka, miszerint a királyi család honlapján, illetve Instagram- és X (egykor Twitter- a szerk.) -felületein mostantól nem küldenek születésnapi üdvözleteket a nem aktív családtagoknak (tehát azoknak, akik már nem vesznek aktívan részt a királyi család életében) . Ez alól csak azt jelent kivételt, ha az illetők aktuális életkora nullával végződik.

2023-ban pedig láthatóan be is tartották mindezt, hiszen Meghan Markle 42. születésnapjára Sussex hercegnéjének sem nem küldtek már születésnapi üdvözletet.

Forrás: femcafe.hu

Kiemelt kép: pagesix.com