Harry herceget és Meghan hercegnét adózásra szólították fel.

A hercegi házaspár egy olyan levelet kapott ebben a hónapban Kalifornia államának legfőbb ügyészétől, amelytől jócskán kikerekedhetett a szemük.

Kapcsolódó: Nagyon nagy a baj: Vilmos herceg már alig bírja tartani magát

Harry-ék jótékonysági szervezete

A hercegi pár a jótékonysági szervezete, az Archewell Foundation miatt került kellemetlen helyzetbe, írta meg a The Sun. Eszerint nem nyújtották be időben a 2022-es adóbevallásukat, és nem fizettek adót sem.

Kapcsolódó: Harry herceg elsírta magát III. Károly legfrissebb döntése miatt: A királyi család szándékosan tette ezt vele

Befagyasztották a szervezet működését

A The Telegraph beszámolója szerint, az Archewellt késedelmi felszólítással sújtották, ezért megtiltották, hogy pénzt gyűjtsenek vagy költsenek, amíg nem fizetik ki a tartozásukat. A fizetési késedelemről szóló értesítés azután érkezett, hogy az Archewell Alapítvány bevételei egy év alatt 13 millió dollárt zuhantak.

Kapcsolódó: Meghan hercegnét szörnyetegként jellemezték a volt alkalmazottai: Dagad a botrány Harry felesége körül

A lap arról is beszámolt, hogy Harryék valójában minden dokumentumot benyújtottak, sőt a csekket is befizették, de ezek nem érkeztek meg valamiért. (?)

Amint az alapítvány tudomást szerzett a problémáról, azonnal kiállítottak egy másik csekket. Harry és Meghan csapata reméli, hogy ez gyorsan megoldja a problémát a következő héten

– közölte egy közeli forrás a Daily Mirrornak.

Forrás: femina.hu