A királyi szakértő szerint Meghan már lezárta magában a királyi családban történt viszályokat, ám Harry még mindig a múlton töpreng és nem tud megbékélni – ez pedig kiborítja a hercegnét.

Kapcsolódó: Váratlan fordulat: Károly király meghívta Harryt és Meghant a Balmoralba, Kamilla már előre retteg a következményektől

Elege van Harry merengéseiből

A sussexi hercegi pár köztudottan évek óta nem ápol szoros viszonyt a királyi családdal: Harry és Meghan bőven tettek azért, hogy a palotában élők megorroljonak rájuk, mialatt a szerelmesek éppen az ellenkezőjét gondolják – szerintük a família bánt velük sokszor méltatlanul. 2020-ban a számtalan dráma után Harry és Meghan az Egyesült Államokba költöztek, ettől azonban csak még inkább elhidegültek a család többi tagjától. Érthető, hogy ez Meghannak közel sem okoz akkora lelki vívódást, mint herceg férjének, aki még mindig a múlton rágódik. Legalábbis ezt állítja Tom Quinn királyi szakértő, aki szerint a hercegnének már elege van abból, hogy férje nem tud továbblépni.

Meghan inkább örül, hogy nem liheg a nyakukba a királyi család

Ahogyan a Mirror is írja, Meghan készen állna arra, hogy úgy élje le az életét, hogy annak nem része a brit királyi család, Harrynek azonban továbbra is az a célja, hogy valamilyen módon kibéküljön apjával és testvérével. A feleségének ez nem tetszik, hiszen ő örül, hogy új életet kezdtek, és nem hiányoznak neki a királyi családdal járó bonyodalmak.

Kapcsolódó: Irtózatos botrány kerekedett a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

„Meghan bizonyos mértékig túltette magát a történteken, és már nem vár semmit. Az új életére koncentrál az Egyesült Államokban, ami érthető, hiszen csak viszonylag rövid ideig volt a királyi család tagja. Harrynek azonban nem megy könnyen az újrakezdés: nem tudja elfelejteni a múltat, folyamatosan azon töpreng, hogyan jutott el odáig, hogy ma már szinte semmilyen kapcsolata sincs a családjával”

– fejtette ki véleményét Quinn a családban történt szakadásról.

Kapcsolódó: A rákos hercegné súlyos üzenetet küldött Harry és Meghan számára

Harry a szakértő szerint tett lépéseket azért, hogy helyrehozza a megromlott kapcsolatát a királyi családdal. Meghan viszont már egyre kevésbé tudja tolerálni férje hangulatingadozásait és a múlttal való foglalkozását. Zavarja, hogy a herceg sokszor nem az új életükre koncentrál, ami szerinte nem tesz túl jót két közös gyermeküknek sem.

Forrás: femcafe.hu