Szimbolikus tettek.

Meghan és Harry kisebbik gyermeke, Lilibet Diana a mai napon lett három éves. két évvel ezelőtt, 2022-ben a pár egy aranyos fotót közölt a kislányról, ami ma már az egyetlen hivatalos portré, ami fellelhető Károly legkisebb unokájáról. A képen az aprócska hercegnő egy kék színű ruhát viselt. A Mirror szerint, megható oka van annak, hogy édesanyja, Meghan épp ebbe a színbe öltöztette lányát.

Kapcsolódó: Irtózatos botrány kerekedett a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

2022-ben, az első születésnapján Lilibet ezt a világoskék ruhát viselte a róla készített hivatalos portré alkalmából. A darab egy kaliforniai tervező, Isabel Garreton keze nyomát viseli,

Kapcsolódó: A rákos hercegné súlyos üzenetet küldött Harry és Meghan számára

aki állítólag azért alapította a vállalkozását, hogy támogassa a hátrányos helyzetű nőket, és segítsen megtörni a szegénység ördögi körét. Meghan pedig e nemes ügyek mellé állt azzal, hogy lányát is az általa tervezett és forgalmazott aranyos kék ruhába öltöztette. A szín a támogatást és kiállást jelképezi a gyengébbek mellett.

Kapcsolódó: Váratlan fordulat: Károly király meghívta Harryt és Meghant a Balmoralba, Kamilla már előre retteg a következményektől

Amikor aztán a cég végül végleg megszűnt, Isabel így nyilatkozott:

„A következő hónapban bezárjuk az Isabel Garreton nevű vállalkozást, amit több mint 30 évvel ezelőtt alapítottam azzal a céllal, hogy méltó munkalehetőséget biztosítsunk a hátrányos helyzetű nőknek azáltal, hogy besegítenek az általam megálmodott gyerekruha kollekció létrehozásában”.

Egy biztos: a Lilibetről készült fotó után biztosan százezrek adták volna gyerekeikre a megmaradt gyerekruhákat.

Forrás: femcafe.hu

Fotó: people.com