A palota megunta a Katalin hercegné rákkezeléséről szóló pletykákat. Most elárulták az igazságot és azt is, hogy hol tartózkodik éppen.

Kapcsolódó: Irtózatos botrány kerekedett a királyi családban, ezért nincs béke: Kamilla ultimátumot adott Károlynak

Ismét pletykák röppentek fel

Az egész világot izgatja, hogy van Katalin hercegné, javult-e az állapota és meddig tart majd a kezelése. Mint ismert, márciusban bejelentette, hogy egy rutinműtét során rákkal diagnosztizálták. Az utóbbi hetekben arról is pletykák kezdtek terjedni, miszerint a hercegné kemoterápiás kezelését Amerikában kapja, most pedig a palota választ adott minden izgalmas kérdésre.

Kapcsolódó: A rákos hercegné súlyos üzenetet küldött Harry és Meghan számára

Katalin hercegné

A palota tiszta vizet öntött a pohárba

A Reddit-fórumok és a TikTok-felhasználók körében beszélik, hogy Katalin a texasi MD Anderson Cancer Centerben tartózkodik, miután egy bejegyzésben arról számoltak be, hogy a houstoni St. Regis Hotelben szállt meg. A Kensington-palota azonban cáfolta a pletykát, és közölte, hogy a walesi hercegnét nem kezelik az Egyesült Államokban. A királyi források szerint Katalin hercegné a diagnózisa óta nem hagyta el az Egyesült Királyságot.

Kapcsolódó: Károly király egyszerre húzhatja ki a gyufát fiánál és öccsénél: Ezzel a lépésével még inkább elszabadulhat a családi viszály

Nem tudni, hogy elmegy-e végül

Bár Katalin állítólag továbbra is az Egyesült Királyságban tartózkodik, elvileg mégsem fog részt venni a hétvégi Trooping the Color ünnepségen. Annak ellenére, hogy az első hírek szerint Middleton meglepetésszerű megjelenést tervezett, Katie Nicholl királyi szakértő úgy gondolja, hogy a brit királyi család tagja „nagyon világosan jelezte, hogy távol akar maradni a reflektorfénytől”.

Amennyiben ez igaz, nagyon fog hiányozni családja mellől az erkélyről, de természetesen most a gyógyulása a legfontosabb.

Forrás: instyle.hu