A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában 2-0-ra kikapott a házigazda németektől. A mérkőzés után a magyar együttes csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik nyilatkozott a meccsről, a nagyot hibázó játékvezetőről és a továbbjutási esélyekről.

Olvasd el ezt is: Kikapott a magyar válogatott a német-magyar meccsen

„Attól függetlenül, hogy az eredmény nem az lett, amit elképzeltünk, a hozzáállás rendben volt, a futómennyiség rendben volt. A németeknél nem is mondok neveket, nagy minőséggel bírnak, nagyon erős ellenfél. Volt egy kisebb-nagyobb megbeszélés köztünk a szünetben, de nem tudok mit mondani, ez most kevés volt”

– kezdte értékelését Szoboszlai Dominik.

Nincsenek szavak

„Hát most jobb is, hogyha nem is mondok véleményt, mert még abból lesz probléma. Fault volt, de mit is akarunk, hagyjuk is inkább. Villi nem egy kis darab fickó, ilyen könnyen nem szokott elesni”

– mondta a németek első, botrányos körülmények között kapott góljáról a magyar válogatott csapatkapitánya.

Olvasd el ezt is: Novák Katalin undorító módon elzavarta az újságírót a német-magyar meccs után

Szoboszlaiék a második meccsüket is elveszítették az Eb-n
Fotó: AFP/Damien Meyer

Mindig próbálok pozitív maradni, ilyen srác vagyok, de két lábbal kell a földön állnunk. Nem fogjuk feladni”

– ecsetelte a tanulságokat, majd a szurkolókat is megdicsérte, akik ezúttal is fantasztikus buzdítással lelkesítették a csapatot.

Olvasd el ezt is: Lagzi Lajcsi megnyugodhat? Ilyen boldog Galambos Boglárka a közel 29 évvel idősebb milliárdos új szerelmével

Nagy reményekkel érkeztek

„Nem reálisan gondolkoztunk, túl nagy elvárásokat raktunk magunk elé. Kicsit mindenkit próbáltam óvni, mi a magyarok vagyunk, és gondoljuk végig kikkel játszunk, hiszen a svájci és a német csapat is nagyon erős, a skótokkal pedig még nem is játszottunk”

– zárta gondolatait Szoboszlai.

Forrás: origo.hu