A ValóVilág egykori nyertese láthatólag nagyon jól érzi magát külföldön.

Alekosz épp barátnőjével ünnepel azon a videón, melyet közösségi oldalán osztott meg. A pár nyilvánvalóan nagyon jól érzi magát egymás mellett, és az is kiderül, hogy Magyarországot hátrahagyva Svájcban élnek.

Alekosz Svájcban

A valóságshow-sztár éppen három hónappal ezelőtt ismerte meg párját. Noémivel azonnal egymásba szerettek találkozásukkor, Alekosz pedig úgy érezte, megtalálta az igazit és a házasság is szóba került. Még a hónapforduló megünneplésére is szántak egy alkalmat új otthonukban, Svájcban.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi gyermekeinek is tovább adja a keresztény értékeket: Hármasikrei kétévesen már imádkoznak evés előtt

Alekosz és kedvese, a Svájcban élő Noémi Zámbó Jimmy-t hallgatva, italozgatva jelentkeztek be egy videóüzenetben Zürichből, feltehetően a nő otthonából:

„Ünnep van, ünnepelünk, történetesen a harmadik hónapfordulót Noémivel. Február 29-én ismerkedtünk meg, rögtön egymásba szerettünk. Mondhatni a tavasz hozott el egymásnak. Zürichben vagyunk, Svájcban vagyunk, hát, én már egy ideje itt vagyok, nem is szándékozom visszamenni Magyarországra. Úgy egyébként pedig üdvözlöm a magyarokat, hajrá Magyarország, Magyarország mindenek előtt és felett. Egészségetekre!”

– hangzott el a videóban.

Kapcsolódó: Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje: Többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van

Forrás: minden-egyben.com

Nem akar visszajönni

Alekosz számos alkalommal nyilatkozott arról, hogy miért nem kíván visszatérni Magyarországra. Többek között említette az ország politikai és gazdasági helyzetét, valamint személyes és szakmai okokat is.

A médiasztár úgy érzi, hogy Magyarországon nem találta meg a számításait, és külföldön több lehetősége van a boldogulásra és a karrierje építésére. Emellett kritizálta a magyar média és a valóságshow-k világát is, amelyek szerinte nem kínálnak neki megfelelő platformot a kibontakozáshoz. Továbbá, az ország közéleti és politikai helyzete is befolyásolhatja döntését.

Összességében tehát Alekosz több tényező miatt döntött úgy, hogy nem tér vissza Magyarországra, ezek között szerepelnek a szakmai lehetőségek, személyes preferenciák és az ország aktuális helyzete.

Kiemelt kép: Facebook