Talán túlreagálta az uralkodó.

A királyi családot sújtó betegségek miatt ez az év a legnehezebb a monarchia történetében. Károly király és Katalin hercegné jelenleg is rákkezelésen vesznek részt, ami miatt az alapvetően is jó viszony csak tovább erősödött, ám mint mindenhol, itt is létrejöhetnek nézeteltérések.

Kapcsolódó: Most érkezett: Ennyi Vilmos herceg „fizetése” az uralkodói család tagjaként, rengeteg bevétele van

Egy királyi szakértő felfedte, hogy amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné tavaly egy nagyszabású királyi eseményen baklövést követett el, az uralkodó nagyon ingerültté vált. Ez az esemény pedig nem volt más, mint Károly király és Kamilla királyné megkoronázása. Ez pedig az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb napja volt az angol királyi család történelmében.

Kapcsolódó: Kiszivárgott: Nagyon lódított Vilmos herceg az esküvőjén, részegen mondhatott igent?

Mindenki rájuk várt

„Úgy értem, elkéstek, a koronázásról, ami miatt a király ingerült volt, mert mindannyian tudjuk, hogy utálja a késést, nem szereti, ha várakoztatják. De az fontos pillanat volt, hogy családként ott lehettek.”

– közölte Katie Nicholl királyi szakértő és szerző a Vanity Fair Dynasty egyik podcast epizódjában arról, hogy mi váltotta ki a feszültséget.

Nicholl azt is elmondta, hogy a walesi család nagy nyomás alatt volt a koronázás ideje alatt:

„Előkelőbbnek tűntek, mint valaha, de aki úgy ismeri őket, ahogyan ő, azt is láthatta, mekkora nyomás nehezedik rájuk” – tette hozzá a királyi szakértő.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Nagy volt a nyomás

„Komoly döntés volt elvinni a gyerekeket arra a koronázási napra, ez volt az első állami rendezvényük. Nagy dolog volt ilyen kisgyerekeket elvinni, különösen Lajost, és egy barát úgy jellemezte őket, mint a hattyúkat. Látni őket, ahogyan siklanak, mert olyan fenségesnek és királyinak tűntek, de a felszín alatt kétségbeesetten eveztek”

– árulta el a szerző a podcast epizódban.

Forrás: glamour.hu