Gyászol a rádiós. Elhunyt az édesanyja.

Néhány napja hunyt el Bochkor Gábor édesanyja. Anya és fia között nagyon erős volt a kötelék. Gábor ezért pár napig nem tért vissza a munkájához, a reggeli rádióadásba Voga János ugrott be helyette. Bochkor a mai nappal tért vissza rádiós feladataihoz.

Háder Gyuri, a műsor szerkesztője élő adásban mondta el, hogy jártak Gábornál.

„Vogcival Bocsinál voltunk tegnap, picit hangolódtunk. Bochi csütörtökön visszatér, de szerdán reggel még János lesz velünk. Ilyen dolgokat beszéltünk meg, meg úgy általánosságban az életről beszélgettünk”

– árulta el a műsorvezető-szerkesztő, a Blikknek Voga János pedig azt is elmesélte, hogyan telt az este.

Kapcsolódó: Cicaharc: Bochkor Gábor miatt nem beszél egymással Várkonyi Andrea és Liptai Claudia – legjobb barátnők voltak, ma már minden a múlté

„Tegnap nála aludtunk, onnan mentünk be a rádióba együtt. Talán egy kicsit tudtuk terelni a gondolatait.”

A látogatásról és a rádióműsorba való gyors így nyilatkozott:

„Jól volt kicsit nosztalgiázni, nekem is hiányzott, nekik is hiányzott. Én ajánlottam fel, mert hallhatóan rosszkedvűek voltak. Bár nem volt rossz, amikor ketten voltak Gyurival, csak az olyan, mint bármilyen más rádióműsor, így gondoltam, ha esetleg bemegyek, jobb kedvük lesz, így bementem, amíg Bocsi nem jön vissza” – árulta el Bochkor Gábor Processzornak is becézett egykori állandó műsorvezetőtársa, akit a rádiós a barátja is egyben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@bochkor_radioshow által megosztott bejegyzés

Forrás: kiskegyed.hu