Borbás Marcsi és a 20 éve tartó szerelemének története.

Borbás Marcsi 27 éve kezdte médiás pályafutását, azóta pedig az egyik legnépszerűbb műsorvezetővé vált hazánkban. Bár régebben sokat beszélt magánéletéről, több mint 20 éve tabu téma ez számára, mióta megtalálta élete párját, Dezsőt.

Kapcsolódó: Cicaharc: Bochkor Gábor miatt nem beszél egymással Várkonyi Andrea és Liptai Claudia – legjobb barátnők voltak, ma már minden a múlté

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Innen az ismeretség

Dezsőt 2002-ben a Hír TV-ben ismerte meg, ahol együtt dolgoztak. Egy év elteltével egy bálon közeledtek egymáshoz, és azóta elválaszthatatlanok. Dezső producerként dolgozott Marcsi Gasztroangyal című műsorában is, ám nyilvánosan soha mutatkoztak. Kapcsolatuk mindig erős volt, nem voltak komoly hullámvölgyek, válságok. Közösen döntöttek úgy, hogy Solymárról egy őrségi parasztházba költöznek, ahol nyugodtabban élhetnek és dolgozhatnak.

Bár Marcsi férje nem szeret a nyilvánosságban szerepelni, volt kollégáik jól ismerik őt. Egy szakmabeli ismerősük szerint mindketten magánéleti és szakmai csalódásokon vannak túl, ezért vigyáznak a kapcsolatukra. Közös cégük van, és szabadidejüket is együtt töltik. Marcsi és Dezső kapcsolata nagy érték, és úgy látják, hogy ha a nyilvánosság előtt élték volna életüket, talán már nem lennének együtt.

Kapcsolódó: Lehullt a lepel: Kiderült, hogy az énekes álompárnak miért nem született gyermeke

„Kiböjtölte a férjét”

Marcsi nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de korábban elárulta, hogy Dezső az élete párja, és ha nincsenek együtt, minden percben hiányzik neki. Marcsi humorosan így fogalmazott:

„Én kiböjtöltem a férjemet… Pontosabban megszenvedtem a magamét két rövid, elrontott házasságban.”

Kevesen tudják, de Marcsi a harmadik férjével él együtt. Az első házassága nagyon fiatalon köttetett és elhamarkodott döntés volt. Ezt követte egy tízéves kapcsolat, amelynek végén eljegyezték egymást, de az esküvő előtt jött egy másik szerelem. Marcsi egy forgatásra utazott Hódmezővásárhelyre, ahol első látásra beleszeretett Józsiba, a jóképű kísérőfiúba. Ez a kapcsolat négy hónap után házassággal végződött, de nem tartott sokáig.

Marcsi története példa értékű abban, hogy a szeretet és a kitartás meghozza gyümölcsét. Negyedik próbálkozásra találta meg élete párját, akivel boldogan élnek együtt, távol a nyilvánosságtól.

Forrás: minden-egyben.com