Meghan Markle feltételezte, hogy ő lesz az új koronaékszer, ám szembe jött a valóság.

Meghan Markle és Harry herceg az utóbbi években nyíltan hangoztatta, milyen „szörnyű” életük is volt a királyi család tagjaként. Folyamatosan arról beszélnek, hogy ők nem akartak a reflektorfényben lenni és nagyobb támogatást reméltek a királyi családtól.

Egy királyi szakértő legújabb könyvében azt állítja, Meghan könyörtelen támadást indított a királyi család ellen, mert azok szerinte nem megfelelően bántak vele és nem ő lett a

„legfontosabb a királyi család tagjai közül”.

Kapcsolódó: Meghan már akkor elképesztő dolgokat mondott Katalinról, amikor még nem is ismerte: ez volt a véleménye

Harry herceg és Meghan a nigériai látogatásukon

Senki nem tudta mi zajlik a zárt ajtók mögött

Küszködésükről senkinek fogalma sem volt, hiszen a királyi család tagjaként folytatott munkájuk során mindig vidámnak mutatkoztak, a külföldi utazásokat szemmel láthatóan élvezték és mindig sikerre is vitték. Nem volt szó arról, mi zajlik a zárt ajtók mögött. Amikor bejelentették, hogy hátra hagyják a brit uralkodói közeget, mindenki megdöbbent.

Egy év csend után pedig felálltak, megrázták magukat és elindították a bosszúhadjáratot, amelyet az Oprah Winfreynek adott botrányos interjúval kezdtek. Ebben nem győzték szapulni a családot.

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Robert Jobson újságíró és író a Katalin, a walesi hercegné: az életrajz című könyvében azt írta, hogy mivel Meghan úgy érezte, hogy

„nem megfelelően fogadták a királyi családba, nem ugrálták körül és csak csekélyke szerepet szántak neki a főszerep helyett”, így „nem ejtett foglyokat” a bosszúhadviselés közben. Igyekezett szisztematikusan mindenkit besározni. „Könyörtelen támadást indított a királyi család ellen, mert nem ugrálták körül”

– állította a szerző.

Meghan Markle-nek egyébként nem csak a királyi családdal, hanem a személyzettel is meggyűlt a baja, amikor még a királyságban éltek. A palota személyzete hozta nyilvánosságra, hogy milyen szörnyűségeken kellett keresztülmennie az alkalmazottaknak, a hercegné lekezelő viselkedése miatt. Erről itt írtunk.