Ciki.

Kapcsolódó: Ez történik majd Kamillával, ha Károly meghal: A királyné sorsa meg van pecsételve

Károly király nem tudta leplezni, hogy nem felhőtlen a kapcsolata Diana hercegnével, és eljegyzésükkor furcsán jellemezte kapcsolatukat.

Talán a kellemetlen incidens arra vezethető vissza, hogy az akkor még Károly herceg volt felesége, Diana szinte gyerek volt, mindössze 19 éves, amikor eljegyezték, és 20 évesen már férjhez is ment a jelenlegi uralkodóhoz. Ekkor Károly már 33 éves volt, és teljesen más életszakaszban jártak, sokkal nagyobb élettapasztalattal rendelkezett, és valószínűleg mást gondolt a szerelemről is, mint Diana.

Erre utalt az is, amikor az eljegyzésükkor Diana azt mondta:

Nagyon szerelmesek vagyunk

melyre Károly így reagált:

Bármit is jelentsen ez a szó

Nem szeretett sok időt tölteni feleségével

A fiatal hercegnő egykor egyfajta Disney-mesébe illő szerelemként képzelte el a házasságot, míg Károly inkább magának való ember volt. Jobban szerette a vidéki életet, mint a londoni nyüzsgést. Mindig követte a szabályokat, és a Kamillával való kapcsolatától függetlenül sem szeretett sok időt tölteni a feleségével.

Kapcsolódó: Szakított Galambos Lajcsi lánya és Csipak Péter: Meglepő pletykák terjednek, miszerint csak az édesapja miatt járt a milliárdossal Boglárka

Károly herceg és Diana hercegnő együtt/Skynews.com

Kapcsolódó: Iszonyatosan szenved Vilmos herceg: Nincs kihez fordulnia, hamarosan összeomolhat

A gyerekeken csattant

Diana csupán 21 éves volt, amikor várandós lett a trónörökössel, és úgy érezte, hogy Károly nem igazán szerető és odaadó férj, akire vágyna. Ebben az időszakban történt, hogy a kétségbeesett Diana, terhesen, levetette magát a lépcsőről, ezzel próbálva meg felhívni férje figyelmét. A két eltérő személyiség hamarosan egy mérgező házasságban élt, aminek következményeit leginkább Vilmos és Harry érezték meg.

Forrás: kiskegyed.hu