Meghan Markle stílusát legtöbbször dicsérik az emberek, attól függetlenül, hogy mit gondolnak valójában róla. Most azonban a többség szerint nagyon mellényúlt.

Kapcsolódó: Most érkezett: Ennyi Vilmos herceg „fizetése” az uralkodói család tagjaként, rengeteg bevétele van

Valami nem volt kerek

Meghan rendre elkápráztatja az embereket megjelenésével. Bár már ritkán láthatjuk elegáns estélyikben és összeállításokban a hercegnét, a legtöbbször így is megadja a módját, ha utcára lép. Kétségtelen azonban, hogy az egykori színésznő öltözködése jóval lazább lett, mióta nem kell odafigyelnie a palota által támasztott elvárásokra. A minap például Meghan egy üzleti csúcstalálkozón volt hivatalos, ahová egy bézs színű outfitet választott, amely egy vászon mellényből, valamint egy hozzá illő bőszárú nadrágból állt. Nos, utóbbival volt némi gond.

Meghan Hamptonsban járt, ahol Amy Griffin által szervezett G9 Ventures nevű csúcstalálkozón vett részt: Griffin az alapítója és ügyvezetője a G9-nek, amely alapítvány/szervezet olyan vállalatokba és cégekbe fektet, amelyek lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy jobban éljenek, jobban nézzenek ki avagy jobban érezzék magukat.

Kapcsolódó: Kiszivárgott: Nagyon lódított Vilmos herceg az esküvőjén, részegen mondhatott igent?

Nagyszabású volt

A luxusbirtokon szervezett pénteki találkozón Meghan mellett a sminkes Bobbi Brown, Misha Nonoo tervező, Gwyneth Paltrow, illetve állítólag Reese Witherspoon és Jamie Kern Lima vállalkozó is tiszteletét tette.

Hírességekből tehát nem volt hiány, a legtöbb szempár azonban kétségtelenül Meghanra szegeződött, aki ebben a semleges, barnás-bézses Revikve vászonszettben jelent meg, amit fekete napszemüveggel és arany kiegészítőkkel dobott fel. A baj csak az volt, hogy a nadrág úgy mutatott a hercegnén, mint ami nem lett rá lett szabva, ezáltal olyan hosszú volt, hogy Meghan cipője például egyáltalán nem látszott ki alóla.

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Harry neje valószínűleg többször is rálépett a nadrág aljára, ami miatt a nap folyamán igencsak gyűrötté vált a fotók alapján:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan Markle (@meghan.markle.official) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan Markle (@meghan.markle.official) által megosztott bejegyzés

Forrás: femina.hu