Így, hogy fognak békét kötni?

Azt eddig is tudtuk, hogy Harry herceg viszonya a királyi család többi tagjával konfliktusos, most azonban kitudódott, a helyzet már odáig fajult, hogy Károly király telefonon sem hajlandó társalogni a fiával.

Kapcsolódó: Kiszivárgott: Nagyon lódított Vilmos herceg az esküvőjén, részegen mondhatott igent?

Mi történt?

Kapcsolódó: Harry üzenetben kereste fel Katalin hercegnét: Végre az is kiderült, mi áll a herceg levelében

Bár a rajongók már alig várják, hogy a királyi család végre maguk mögött hagyja a múltat és kibéküljenek, – hiszen újabban a hírek arról szóltak, hogy a király szeretne jobb kapcsolatot Harry-vel és unokáival,- úgy tűnik, ez nem lesz egy gyors folyamat. A People magazin forrása szerint az uralkodó már a fia telefonhívásait sem fogadja, és a leveleire sem válaszol.

Harry folyton azt a választ kapja, hogy az édesapja „jelenleg nem elérhető” – fogalmaz a herceg egyik barátja.

Kapcsolódó: Most érkezett: Ennyi Vilmos herceg „fizetése” az uralkodói család tagjaként, rengeteg bevétele van

A hívásait nem fogadják. Hiába érdeklődni a király egészségi állapota után, de ezekre a hívásokra sem kapott választ.

Ez áll a háttérben

Az eltávolodás hátterében pedig az állhat, hogy Harry herceg még azért harcol, hogy rendőri védelmet kaphasson, ha a családjával az Egyesült Királyságba utazik. A herceg ugyanis korábban – a királyi család többi tagjához hasonlóan – közfinanszírozott biztonsági védelemben részesült, de amikor az Egyesült Államokba költöztek, ez a védelem megszűnt. Bár Harry a saját zsebéből is finanszírozná a védelmet, ezt sem engedélyezték neki.

„Harry meg van ijedve, és úgy érzi, az egyetlen ember, aki tehetne ez ellen, az az apja”

– mondta egy másik bennfentes, hiszen a herceg számára a legfontosabb, hogy megvédje a családját. Azonban úgy tűnik, az uralkodót Harry problémája már hidegen hagyja.

Az ügy mostanra áthatolhatatlan falat épített apa és fia közé. Az eddigi frusztrált kommunikációjuk ugyanis az utóbbi időben a „teljes csendre” váltott át a király részéről

– állítja Harry barátja.

Forrás: glamour.hu