Szeptember első hónapja számos ígéretes lehetőséget tartogat, különösen három csillagjegy számára.

Az asztrológusok szerint ezek a jegyek szeptemberben megállíthatatlanná válnak. Csak annyit kell tenniük, hogy felkészülnek és éberek maradnak, különösen a közelmúlt tapasztalatait figyelembe véve.

Az elmúlt évek nehézségeit követően, a Szaturnusz Halakba való átlépése új megközelítést tanított nekik, segítve őket a felelősség vállalásban és a szervezettebb hozzáállásban. Most viszont vége a kihívásoknak, és szeptemberben egy új energia veszi át az irányítást az életükben. Ők lesznek az ősz első hónapjának kiválasztottjai, akiknek az Univerzum szárnyakat ad!

Kapcsolódó: Készülj fel! Ha a három csillagjegy valamelyikéhez tartozol, biztosan nehéz heted lesz

Szeptember

1. Ikrek
Ha a Szaturnusz a jegyedben tartózkodik, az frusztrációval járhat. Azonban a Mars és Jupiter közelsége izgalmas időszakot ígér számodra szeptemberben. A Szaturnusz már megadta az alapokat, most pedig erőteljes próbatétel előtt állsz, hogy alkalmazni tudd a tanultakat.

Tudod, hová szeretnél eljutni, de az oda vezető út bonyolult lehet. Ezt a problémát úgy tudod megoldani, ha rugalmasan alkalmazkodsz és változtatsz a terveiden. Ne habozz segítséget kérni azoktól, akiket tisztelsz. Ügyelj a munkád gyümölcsére és légy büszke az eredményeidre, miután mindent beleadtál. Tartsd kezelhető keretek között a projektjeidet, és ne hagyd, hogy az álmodozás túlzottan elvonja a figyelmedet!

Kapcsolódó: Nézd meg, köztük vagy-e: Ez a pár csillagjegy a legintelligensebb

2. Nyilas

Kapcsolataid feszültségekkel terheltek, annak ellenére, hogy mindent megteszel, hogy megértsd a barátaidat és a partneredet. Vigyázz, hajlamos vagy a konfliktusokra, amelyek csak rontanak a hangulatodon – írja a YourTango.com.

Lépj vissza egy lépést. Megvan minden eszközöd, hogy kibontakozz, és támogathasd a körülötted lévőket. A kozmikus erők segíthetnek összekapcsolódni másokkal, és útmutatást adni azoknak, akiknek szükségük van rá. Azért vagy itt, hogy megoszd tudásodat és perspektíváidat másokkal, és ehhez fejlődnöd kell.

3. Halak
Szeptemberben te lehetsz a középpontban. Ez lehetőséget ad arra, hogy kezedben tartsd a hatalmat, hiszen megvan a tudásod ahhoz, hogy ezt elérd. Az ebben az időszakban kínálkozó lehetőségek segíthetnek abban, hogy az általad kívánt irányba haladj.

A Jupiter hatására tisztábbá válhatnak az álmaid, és valósággá válhatnak, ha hajlandó vagy hosszú távú munkát fektetni a megvalósításukba. Haladj teljes gőzzel előre!

Az érzékenységed szupererőd, és ennek köszönhetően tudni fogod, hogyan irányítsd az érzéseidet a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Légy optimista, és ne feledd, hogy önmagad helyezd előtérbe, függetlenül attól, amit a körülötted lévők mondanak.

Forrás: twice.hu