A brit herceg barátai eleinte nem voltak elragadtatva Katalin hercegnétől.

Katalin hercegné és Vilmos herceg remek párost alkotnak, ráadásul a trónörökös a háttérben mindenben támogatja a rákkal küzdő feleségét. Kapcsolatuk a 2000-es évek eleje óta tart, leszámítva azt a pár hónapos mosolyszünetet, ami 2007-ben történt köztük. Azonban nem mindenki gondolta úgy annak idején, hogy tényleg egymásnak lennének teremtve.

Kapcsolódó: Viszonya van Vilmos hercegnek? Kitálalt a bennfentes a királyi házaspárról

Vilmos herceg barátainak véleménye Katalin hercegnéről

Penny Junor 2012-ben kiadott, Vilmos hercegről szóló könyvében értekezett a kapcsolatukról. Mint kiderült, a herceg és Kate Middleton a St. Andrews Egyetemen találkoztak, és ott is bontakozott ki a kapcsolatuk.

Akkoriban sok lány legyeskedett állandóan az előkelőség körül, akit valójában frusztrált a túl nagy érdeklődés. Katalin volt az egyetlen, aki nem volt túl nyomulós a viselkedésével. Ez azért is volt, mivel párkapcsolatban élt Rupert Finchcsel. A hercegnek a hercegné visszafogottsága is tetszett, nem akarta magát többnek mutatni, a legtöbb alkalommal pedig egy gramm sminket sem viselt.

Kapcsolódó: Tombol a palota: Meghan Markle 1 milliós ruhában szegte meg a szigorú királyi protokollt – a hercegné olyat művelt, amit nem lett volna szabad

Volt egy mosolyszünet

Végül egymásba szerettek, és évekig együtt jártak, majd 2007-ben a herceg azért szakított Katalinnal, mert bizonytalan lett kettejüket illetően. A házasságot sem szerette volna elsietni, sőt abban sem volt biztos, hogy lehet-e szeretni egyetlen nőt egy életen át.

Kapcsolódó: Erre nem számítottunk: Kamilla királyné nyilvánosan üzent Katalin hercegnének a megcsalással kapcsolatos pletykák miatt

Az írásból az is kiderült, hogy ahogyan Harry, Vilmos sem vetette meg a bulizást, és neki is volt egy vadabb oldala, emiatt pedig a herceg több barátja úgy vélte, a trónörökös nem illik össze a Middleton lánnyal.

„A barátai nem rajongtak érte: egyesek szerint már túl érzékeny és komoly volt, és az sem tetszett nekik, hogy helytelennek tartotta a vadabb bohóckodásaikat.”

Kapcsolódó: III. Károly király állapota rettegésben tartja Vilmost és Katalint: Nagy a félelem a palotában

Úgy tűnik, Katalin beállítottsága és szemléletmódja nem nyűgözött le mindenkit, de végül mégis ő lett Vilmos felesége. Az elmúlt évek alatt pedig bebizonyosodott, hogy valóban egymáshoz illenek, és Katalin hercegné méltó arra, hogy egy napon ő legyen az Egyesült Királyság királynéja.

Forrás: Femina.hu

Borítókép: People